Bild: Utsikt över människor som njuter i solen på en av våra grillkvällar

Härliga sommarkvällar…

… tack till alla som besökt oss denna märkliga sommar.

Grillkvällarna mottogs med många positiva utrop – maten har fått superfina omdömen – jättekul! Kvällar då vädret inte var på topp dukade vi snabbt upp i salongerna vilket fick som följd att vi numera dukat upp som matsal slash salong permanent. Under vår premiärkväll var det närmare 30 grader i skuggan, det var hyggligt svettigt men ni gäster njöt i fulla drag (kanske av att se oss svettas 😉 ). Det gick åt många Kombucha – så kul att ni uppskattar denna fantastiska dryck. Va, är den alkoholfri? Och nyttig? Och knappt något socker? Ja, ja, ja!

Maten som serverades har våra kockar varsamt tillagat, den sousvide-bakade pluman (styckdetalj från gris) som serverades med en Berberekryddning och bbq-sås fick väldigt många att springa till närmaste livsmedelsbutik. Det var för övrigt det recept som vi delade med oss när West Wines livesände sin vinprovning hos oss (kolla-kolla →). Salladsbordet med ljuvliga primörer fick många att nästan glömma tid och rum. Mycket av salladen har Erik vår köksmästare odlat själv på Långarn – ön mittemot Almåsa.

Varmt välkomna tillbaka – det stundar ju bruncher och höstlammiddagar med samma fokus på kvalitet och omtanke.

Magiska kvällar vid havskanten - Almåsa Konferens
Glada miner bland personalen, snart kommer gästerna. Kvällsolen lyser på våra medarbetare.
Erik vår köksmästare lägger sista handen på salladsbuffén
Bild på en somrig grillkväll på herrgårdens baksida med dukade bord och en klarblå himmel
Kombucha - nyttig vuxenläsk
Det härliga vinet West Wines Tuscan Cuvee står på ett dukat bord redo att öppnas.
Primörer i alla färger och former - tomater, sparris och rostad majs
Joseph Perrier - vår huschampagne vilar bland is
Liknande nyheter