En saltstänkt utflykt på havet

För några veckor sedan passade vi på att åka på en tur på havet – perfekt att vår köksmästare Erik bor på ön mittemot oss och hittar till alla fina platser runt om vår södra skärgård som i sin egen ficka. Vädret visade sig från sin bästa sida, nästan som en varm sommardag. När vi från Mysingen kom in mot Muskö fick vi lä och havet låg nästan helt stilla. Vi åkte genom den smala muskökanalen för att sedan komma ut vid Mickrum Brygga. Därifrån var det inte långt till ön Jungfruhuvud där vi hittade en fin strand att pausa. Vi satte igång en liten brasa och straxt kunde vi grilla våra korvar och dricka den medhavda kombuchan. En magisk dag!

En fin vik att fika vid
En korv och kombucha vid havskanten
Sol och värme vid havskanten
Inge slår en god kopp kaffe på sjön
Muskökanalen

Möte i avskildhet

I Strandhuset kan ni vara helt för er själva. Och vara er själva. Här bjuds en möteslokal och egen solterrass tre meter från havskanten.

Dygnskonferens

Dygnskonferens är vårt ordinarie konferenspaket och kan bokas veckans alla dagar. Vågskvalp och havsutsikt ingår alltid.  

Havskonferens All In

I havskonferens all inclusive är hela havet inbjudet. Här är allt redan förberett och ordnat till det bästa - till ett extra förmånligt pris.

Måndagsmöte

Börja veckan bland kobbar och skär i Södertörns skärgård. Erbjudandet kan endast bokas med ankomst måndagar (med övernattning).

Liknande nyheter