Sjöbastu

Het bastuflotte på ingång…

Bastuflotten ”M/S Heta Havsfrun” bordar Havshotellet inom kort.

Vår nya saltstänkta bastuflotte ger värme på vågorna. En stilfullt inredd, vedeldad bastu, omgiven av vidsträckt skärgård. Öppen för våra gäster, året runt.

M/S Heta Havsfrun beräknas glida in vid stranden i mitten av oktober Det handlar om en vedeldad bastu såväl som en avkopplande mötesplats mitt i havet, som höjer temperaturen och sänker volymen. Som bjuder på soliga bastubad med en drink i handen under sommarhalvåret och helkroppsvärme efter iskalla vinterbad. När värmen stiger frigörs endorfiner och kreativa tankar flödar fritt. Och blir det för varmt är luckan i golvet alltid den snabbaste, och skönaste, vägen till svalkande bad.

–Vi vill att en vistelse här på havshotellet ska trigga alla sinnen. Och en stund i en vedeldad bastu som gungar på havet är verkligen en upplevelse för både kropp, knopp och hjärta, säger VD Harriet Öholm.

Den vedeldade sjöbastun kan bokas exklusivt för sällskap för upp till 12 personer som vill behålla värmen inom sällskapet. Bokas från 1 november och kan med fördel kombineras med spa-poolerna på terrassen.

Strandspa total; 4500 kr / timme
Endast sjöbastu; 2500 kr / timme
Spapool med relax; 2500 kr / timme

Handdukar ingår.

Liknande nyheter