Hundspa på Almåsa Havshotell

Skön stund för din fyrfota vän

Eftersom vi är en konferens- och utbildningsanläggning som ägs av Synskadades Stiftelse har vi besök av många synskadade samt föreningar och klubbar (bl.a. Ledarhundsklubben) kopplade till synskadaderörelsen. Det passerar således ett stort antal ledarhundar här under ett år.

Nu ger vi alla dessa fantastiska ledarhundar (och givetvis alla andra hundar också) möjligheten få njuta lite i vårt nybyggda hundspa. Tvättning, borstning och massage genomförs av vår Malin som är en utbildad djurvårdare. Under året kommer Malin även fortbilda sig till hundmassör.

Malin hälsar att hon ser fram mot att ta hand om era fyrfota vänner!

En behandling kostar 595 kr och tar cirka 1.5 h.

Kontakta receptionen om du önskar boka hundspa.
Tel: 08 500 404 80 | receptionen@almasa.se

Hundkompisar som njuter av ett välbehövligt bad
Två kompisar ska få bada

Möte i avskildhet

I Strandhuset kan ni vara helt för er själva. Och vara er själva. Här bjuds en möteslokal och egen solterrass tre meter från havskanten.

Dygnskonferens

Dygnskonferens är vårt ordinarie konferenspaket och kan bokas veckans alla dagar. Vågskvalp och havsutsikt ingår alltid.  

Havskonferens All In

I havskonferens all inclusive är hela havet inbjudet. Här är allt redan förberett och ordnat till det bästa - till ett extra förmånligt pris.

Måndagsmöte

Börja veckan bland kobbar och skär i Södertörns skärgård. Erbjudandet kan endast bokas med ankomst måndagar (med övernattning).

Liknande nyheter