Möte i avskildhet

Vi kan erbjuda ett flertal alternativ för att tillgodose era eventuella behov av ett möte i avskildhet.

Avskild konferens vid havskanten

Avskilda alternativ

Ett helt havshotell, bara för er?

Ja, vissa möten, kickoffer och festligheter kräver mer avskildhet än andra och självklart kan ni hyra hela Almåsa exklusivt för er under ett dygn. Paketet kan bokas alla veckans dagar.

Konferens i eget Strandhus

Strandhuset ligger precis vid Hårsfjärdens kant, ett par steg från sandstrand och brygghäng. Här finns en fast möblering med plats upp till 16 personer. Här kan ni vara er själva – och vara helt för er själva. Sommartid rekommenderar vi att fikapausen tas på terrassen precis vid havskanten.

Utrustning: Projektor, filmduk, whiteboard, blädderblock, AC och wifi.

Eget möte i Herrgården för upp till 110 personer

I nyrenoverade Herrgården erbjuder vi avskildhet per våning eller hela herrgården med möjlighet till avskild lunchservering på tallrik. Fika kan erbjudas i er absoluta närhet.

I herrgården finns 3 större konferenslokaler, 4 st grupprum, samt rymliga avskilda pausutrymmen med fri havsutsikt.

Eget hus och konferenslokal upp till 40 pers

Konferens på höjden i eget hus! Ådfjärden ligger lite för sig själv och erbjuder boende och möte i exklusiv avskildhet. Förutom mötesrum Notholmen finner du här fikalounge, 12 dubbel- och ett enkelrum som har havsutsikt samt balkong/terrass. Frukost, lunch och middag serveras i herrgården.

Storlek: 
70 kvm

Biosittning: 40 personer

Skolsittning: 30 personer

Öar: 24 personer

U-bord: 25 personerUtrustning: Bose ljudsystem med högtalare och mikrofon/mygga. Projektor, filmduk, whiteboard, hörslinga, blädderblock AC och wifi.

Med tanke på Coronavirusets (covid-19) spridning vill vi gärna uppmärksamma dig hur vi på Almåsa Havshotell valt att agera. Vår personal har rutiner att följa gällande allt från personlig hygien, desinficering/rengöring av allmänna ytor, kunskap om smittan, till information om vad som gäller om man känner sig sjuk. Vi för även dialog med leverantörer som besöker oss om att följa de rutiner vi nu satt upp för minimera risken för smittospridning. Vi utvärderar löpande situationen och agerar snabbt utefter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vår främsta prioritering är minimera risk för smittospridning och där följer vi våra uppsatta regler noggrant.

Med vänlig hälsning
Britt-Marie Bäcke, hotelldirektör

Kontakta oss gärna vid eventuella frågor: 08-500 404 80ningen@almasa.se

Konferenserbjudanden

Dagkonferens

Passa på att komma till havskanten för en härlig dagkonferens...

Havskonferens All In

I havskonferens all inclusive är hela havet inbjudet. Här är allt redan förberett och ordnat till det bästa - till ett extra förmånligt pris.

Svartkrogskonferens

Vår svartkrog kräver mod. Här serveras middag, dryck och underhållning i beckmörker. En gastronomisk upplevelse olik alla andra.

Almåsa Havshotell

Himmelska dagars hemvist

När skärgården är som bäst bjuder Havshotellet in till saltstänkta upplevelser.