Möte med skärgården – offert inom en timme!

På havet

Upplev skärgården tillsammans!

Lugna eller fartfyllda aktiviteter – på eller vid sidan om havet. Här finns alla möjligheter och alla sorters upplevelser. Passa på att upplev den storslagna skärgården tillsammans med kollegorna vid ert nästa besök.

Ribbåt på Hårsfjärden

Att åka ribbåt i närmare 120 km/h bland kobbar i ubåtshistoriska vatten på Hårsfjärden är en minst sagt spännande upplevelse!

”Att åka båt kommer alltid att vara barnsligt roligt. Det går nästan inte att undvika den äventyrliga, lite pirrande känslan som infinner sig när besättningen kastar loss och du sakta lämnar kaj.”
 RIB båten tar er ut i skärgården i svindlande hastigheter på uppemot 60 knop! Denna RIB tur bjuder på vackra och natursköna skärgårdsområden.
Varje RIB tar upp till 12 passagerare
.

Pris/1 timme
. Per person 295 kr. 
Startavgift 6 000 kr per båt.

Kajakpolo

Varje deltagare tilldelas en kajak och en dubbelpaddel. Alla spelare måste bära skyddshjälm och flytväst och varje lag har 4 st på plan. En kajakpolomatch spelas normalt 2 x 10 minuter, om inte förlängning eller straffar måste användas. Vinnare är det lag som gjort flest mål när speltiden är slut. Bollen spelas normalt med händerna men även paddeln får användas om ingen utsätts för fara av användandet. Mål utdöms till laget om hela bollen har passerat motståndarens målram.


Pris/1 timme: 
Per person: 295 kr 
Startavgift: 4 500 kr


Ribbokopter

Följ med på det bästa av två världar! Njut av farten i RIB-båt och den härliga känslan att sväva fram över vattnet i helikopter. Ett helt otroligt sätt att uppleva skärgården och dess unika landskap av öar och vatten.RIB-båtarna och helikoptern följer varandra i hisnande hastighet långt ut i den vackra skärgården. Under färden sker stopp då deltagarna byter plats mellan båtarna och helikoptern. Alla deltagare får åka båda färdmedlen. Det är en obeskrivlig känsla att färdas i dessa hastigheter både på och ovanför öppna vatten som till synes saknar ände

Pris: På förfrågan

Lagtävling – position okänd

Att ge och ta information kan verka lätt som en plätt, men ställer höga krav på både sändare och mottagare. I Position Okänd ställs gruppen inför utmaningar som kräver en genomtänkt kommunikativ strategi, och där vissa verktyg för effektiv kommunikation tydliggörs.

Position Okänd är en lagtävling som går ut på att hitta så många kontroller som möjligt på begränsad tid. Varje lag utser en lagkapten som, med hjälp av karta, fotografier och en komradio, guidar laget till olika platser. Problemet är att det som först verkar busenkelt, visar sig vara väldigt svårt om laget inte finner en god kommunikationsstrategi. Sällan vinner laget med bäst fysisk förmåga!

Pris
Tid: 1 timme. Startavgift: 3000 kr Per person: 295 kr

Pris: På förfrågan

Paddla kajak

Få saker får dig att komma så nära naturen som en kajaktur. I stabila en- eller tvåmanskajaker paddlar vi i Stockholms södra skärgård. Vi lägger upp rutten efter väder, vind och gruppens förmåga. Våra instruktörer är mycket erfarna och kunniga så att säkerheten ligger hela tiden på en mycket hög nivå samtidigt som ni får många bra tekniktips. Dessutom vet de vart det vackraste klipporna och stränderna ligger så vi kan gå iland för att ta en mysig fikapaus tillsammans.

Antal deltagare: max 40 personer
Tidsåtgång: 1,5 – 3 timmar
Pris: 750 kr per båt (minimidebitering 7 500 kr)

Segla FarEast 28

Utmana varandra på företaget med att köra ett race med Fareast 28 som är en lätthanterlig, smidig och snabb segelbåt. Här seglar ni en triangelbana med snabba byten av besättning nere vid bryggan. Snabbaste båtarna vid de olika racen kommer slutligen att gå till final. Denna fartfyllda och härliga aktivitet passar både stora och små grupper. Här bjuds tävling och teambuilding i ett. Seglarjacka, byxor och flytväst ingår, liksom räddningsbåt. Aktiviteten avslutas med prisutdelning och firande på bryggan.

Antal deltagare: 10 – 150 pers (5 pers + skeppare per båt)
Tidsåtgång: 2 – 3 timmar
Pris: 16 000 kr för 2 båtar, därefter 7 000 kr extra per båt

”Gör som havet – våga”

Konferenserbjudanden

Aktiv Dagkonferens

Passa på att komma till havskanten för en härlig dagkonferens - just nu får du fritt tillträde till vårt nya gym och inomhuspool.

Måndagsmöte

Börja veckan bland kobbar och skär i Södertörns skärgård. Erbjudandet kan endast bokas med ankomst måndagar (med övernattning).

Havskonferens All In

I havskonferens all inclusive är hela havet inbjudet. Här är allt redan förberett och ordnat till det bästa - till ett extra förmånligt pris.

Svartkrogskonferens

Vår svartkrog kräver mod. Här serveras middag, dryck och underhållning i beckmörker. En gastronomisk upplevelse olik alla andra.

Almåsa Havshotell

Himmelska dagars hemvist

När skärgården är som bäst bjuder Havshotellet in till saltstänkta upplevelser.