Konferens vid havet – offert inom en timme!

Strandnära livsnjutning

Magiska solnedgångars hemvist

Lekfulla sportaktiviteter på havet eller total avkoppling i vårt enkla strand-spa. Här finns uppvärmda utomhusjacuzzis, relaxterrass och vedeldad sjöbastu. Och missa inte vår motordrivna flotte vid ert nästa besök; den passar perfekt för en annorlunda fikastund eller för fördrink i solnedgång innan middagen.

Mingelvänligt och underhållande – Beach Party


Skräddarsy din egen flerkamp, välj bland många gamla traditionella Engelska garden party-spel och några av våra personliga favoriter. Tankarna går till engelska vitklädda gentlemän i en grön böljande park och damer med parasoll mot solen och champagneglas i handen. Lagvis möts ni i ett flertal kluriga och annorlunda övningar.

Ni kan välja mellan följande grenar: Jumbo Jenga – Populära spelet i jätteformat Lawn Bowls – Ovala klot som rullas på gräsmattan Jumbo Fyra i rad – Strategi och tålamod Cornboard – Kasta minisäckar i ett hål Quiots – Kasta ringar runt en pinne Laserpistolskytte – Vem är stadigast på handen? Golf Ladder – Bolas som kastas mot stegpinnar Basket Double Shot – Basketspel med elektronisk poängtavla Jumbo Memory – Minnestest i jätteformat Mega Climbing Wall – Styr en kula förbi en hålvägg i par

Alternativ 1  3 grenar /1 timme
Startavgift: 3 500 kr. 
Per person: 295 kr

Alternativ 2  4 grenar /1-2 timmar
Startavgift: 4 500 kr. 
Per person: 295 krAlternativ 3  5 grenar / 1-2 timmar. 
Startavgift: 5 500 kr. 
Per person: 295 kr.

Strand-SPA

Tre meter från havskanten ligger vårt enkla lilla strand-spa. Här kan upp till 30 personer njuta av två uppvärmda bubbelpooler på terrassen och sköna loungemöbler. I den flytande vedeldade sjöbastun som ligger alldeles intill finns en lucka i golvet för den som vågar hoppa rakt ner i havet! Bastun rymmer upp till 12 personer. Strandhuset bjuder in till skön relax framför den öppna spisen. Här serverar vi gärna bastubricka och kall öl eller champagne med tilltugg.

Pris: 
Strandspa total; 4500 kr/h
Endast sjöbastu: 2500 kr/h
Spapool med relax; 2500 kr/h

Handdukar ingår.

Motordriven flotte

Vid bryggan ligger vår motordrivna flotte som tar upp till 12 personer. Låt oss ta er med på en liten tur ut på Hårsfjärden. Njut av fördrink i solnedgång eller ett ovanligt havsnära eftermiddagsfika. Flytvästar finns att låna för de som önskar, liksom filtar när kvällarna blir lite kyligare.

Tid: 30 – 45 minuter
Antal deltagare: Max 12
Pris: 1200 kr

Vattensport

Vi arrangerar en riktigt häftig vattenaktivitet där ni under tre timmar disponerar vår RIB med förare och massor med prylar för att leka på vattnet. Här finns vattenskidor, wakeboard, ringar och givetvis en banan att åka på. Vi garanterar mängder med skratt och full fart. För de som inte gillar att frysa har vi våtdräkter och självklart flytvästar till alla. Kan med fördel kompletteras med beachvolley, strandtennis, frisbee…

Tid: upp till 3 timmar
Pris: 15 000 kr

Beachvolley

Sparka av er skorna och känn sanden mellan tårna. Beachvolleyboll är förmodligen en av världens roligaste sporter och en aktivitet som passar de flesta. Nere på stranden spänner vi med glädje upp volleybollnät och arrangerar, under ledning av vår instruktör/domare, en fartfylld turnering för hela gänget.

Tid: 1,5 timme
Pris: 5 500 kr (en spelplan)
Önskas flera banor – begär offert.

”Beach more – Worry less”

Samtliga priser är exklusive moms och är ett tillägg till ordinarie konferenspaket.

Konferenserbjudanden

Aktiv Dagkonferens

Passa på att komma till havskanten för en härlig dagkonferens - just nu får du fritt tillträde till vårt nya gym och inomhuspool.

Måndagsmöte

Börja veckan bland kobbar och skär i Södertörns skärgård. Erbjudandet kan endast bokas med ankomst måndagar (med övernattning).

Havskonferens All In

I havskonferens all inclusive är hela havet inbjudet. Här är allt redan förberett och ordnat till det bästa - till ett extra förmånligt pris.

Svartkrogskonferens

Vår svartkrog kräver mod. Här serveras middag, dryck och underhållning i beckmörker. En gastronomisk upplevelse olik alla andra.

Almåsa Havshotell

Himmelska dagars hemvist

När skärgården är som bäst bjuder Havshotellet in till saltstänkta upplevelser.