Svartkrogen – sinnenas eldorado!

Svartkrogen

Sinnenas gastronomiska eldorado sedan 2006

Hur smakar maten om du inte kan se den? Svartkrogen erbjuder en unik upplevelse där du och dina kollegor får möjlighet att använda era sinnen på ett nytt sätt. Och möta varandra under helt nya förhållanden. Följ med våra synskadade värdar som visar dig en sinnlig och annorlunda värld i mörkret. Låt ett besök på Svartkrogen bli något alldeles extra vid er nästa konferens.

Samtliga priser är exklusive moms och är ett tillägg till ordinarie konferenspaket.

Dinner in the Dark

Hur smakar maten när du inte kan se den? Och hur vandrar orden när du inte har ögonkontakt med din bordsgranne? En hisnande känsla för många och en helt ny upplevelse för de flesta. Här serveras ni en trerätters middag i totalt mörker och det bjuds på underhållning av professionella musiker.

Antal deltagare: 20 – 48 personer
Pris: 15 000 kr upp till 20 deltagare, därefter 395 kr per person
Dryck till middagen: förbeställs

Svart vinprovning

Den ultimata utmaningen i mörker. Är det rött eller vitt, cider eller skumpa? Vår sommelier guidar, provar och vägleder dig i denna provning helt i mörker. En symfoni av smaker och en upplevelse olik alla andra provningar.

Antal deltagare: 15 – 48 personer
Tidsåtgång: 1 timme
Pris: 595 kr per person (dryck ingår)

Lunch med underhållning

Hur smakar maten när du inte kan se den? Och hur vandrar orden när du inte har ögonkontakt med din bordsgranne? En hisnande känsla för många och en helt ny upplevelse för de flesta. Här serveras ni en tvårätters lunch i totalt mörker och det bjuds på underhållning av professionella musiker.

Antal deltagare: 15 – 48 pers
Tidsåtgång: 1,5-2 timmar

Pris: 10 000 kr upp till 20 personer, därefter 295 kr per person

En fika i mörker?

En fika i mörker? Vill du bjuda kollegorna på en annorlunda fikastund? Välkommen in i mörkret. Aktiviteten startar med att vi går gemensam mörkergång med taktila material på golv och väggar som leder in till Svartkrogen. Där står ert eftermiddagskaffe uppdukat. Låt er väl smaka!

Antal deltagare: 15 – 50 personer
Tidsåtgång: 30 minuter
Pris: 5 000 kr

Annorlunda julbord

Julens dofter sprider sig över gården och i den pyntade herrgården sprakar brasorna stämningsfullt. Julgranar glimmar, stjärnor som gnistrar och utanför hörs havets melodi och molnens mumlande. Vintern nalkas och vårt dignande julbord dukas upp enligt tradition. Från Svartkrogen ljuder skön musik och sång. I övrigt är allt mörkt. Låt oss fresta med en annorlunda, tallriksserverad, julbordsupplevelse med levande musik i totalt mörker.

Antal deltagare: 15 – 48 pers
Tidsåtgång: 30 minuter
Pris: 895 kr per person

Konferenserbjudanden

Aktiv Dagkonferens

Passa på att komma till havskanten för en härlig dagkonferens - just nu får du fritt tillträde till vårt nya gym och inomhuspool.

Måndagsmöte

Börja veckan bland kobbar och skär i Södertörns skärgård. Erbjudandet kan endast bokas med ankomst måndagar (med övernattning).

Havskonferens All In

I havskonferens all inclusive är hela havet inbjudet. Här är allt redan förberett och ordnat till det bästa - till ett extra förmånligt pris.

Svartkrogskonferens

Vår svartkrog kräver mod. Här serveras middag, dryck och underhållning i beckmörker. En gastronomisk upplevelse olik alla andra.

Almåsa Havshotell

Himmelska dagars hemvist

När skärgården är som bäst bjuder Havshotellet in till saltstänkta upplevelser.