Dagens lunch vid havskanten

Stor salladsbuffé
Hembakt surdegsbröd
Varmrätt & veg. alternativ
Kaffe och kaka

165:-

Annat gott:

Bordsbokning: Ring 08-500 404 80 eller mejla receptionen@almasa.se

Vecka 13

Veg inom parentes

Måndag:
Benfri kotlett på svensk rapsgris, citrusglacerade rotfrukter, salsa romesco, timjansky & grillad bakpotatis
(Vegetariskt alternativ: Grillad bakpotatis, paprika & puylinser, salsa romesco, smetana & picklad rödlök)

Tisdag:
Citronbakad kolja, rostade rödbetor, ansjovissmör, örtslungad potatis & syrlig dillsås
(Vegetariskt alternativ: Citronbakad Tempeh, rostade rödbetor, örtslungad potatis & syrlig dillsås)

Onsdag:
Vitlök- & ingefärsmarinerad svensk kycklinglårfilé med äggnudlar, chilipicklade grönsaker & thaibasilikasås
(Vegetariskt alternativ: Sticky tofu med äggnudlar, chilipicklade grönsaker & thaibasilikasås)

Torsdag:
Krämig fiskgryta med saffran & chili, syrad fänkål, krutonger & rouille
(Vegetariskt alternativ: Vegetarisk fiskgryta med saffran & chili, syrad fänkål, krutonger & rouille)

Fredag:
Boeuf bourgogne på högrev, sidfläsk, smålök, svamp & morot, serveras med potatispuré
(Vegetariskt alternativ: Rödbetsbourgogne med smålök, svamp & morot, serveras med potatispuré)

Lördag/Söndag:
Dagens lunch

Vecka 14

Veg inom parentes

Måndag:
Honung- & rosmarinbakad fläskytterfilé från Rocklunda, friterad kulpotatis, rödkålsallad & örtgräddsås
(Vegetariskt alternativ: Honung- & rosmarinbakad rotselleri, friterad kulpotatis, rödkålsallad & örtgräddsås)

Tisdag:
Mjukbakad laxfilé med grönärtscrème, musselvelouté, grillad citron & dillkokt potatis
(Vegetariskt alternativ: Morotsbiff med grönärtscrème, grönsaksvelouté, grillad citron & dillkokt potatis)

Onsdag:
Polenta- & senapsstekt ungtupp från Tockafarmen, rostad sötpotatis, rårörda tranbär & gräddkokt kål
(Vegetariskt alternativ: Polenta- & senapsstekt potatisbulle, rostad sötpotatis, rårörda tranbär & gräddkokt kål)

Torsdag:
Rimmad sej med skarpsås, färsk pepparrot, grön sparris & örtslungad potatis
(Vegetariskt alternativ: 63°ägg, grön sparris, örtslungad potatis & kallslagen hollandaise)

Fredag:
Viltfärsbiffar med potatispuré, pressgurka, enbärssky & ginpicklade aroniabär
(Vegetariskt alternativ: Vegetarisk färsbiff med potatispuré, pressgurka, enbärssky & ginpicklade aroniabär)

Lördag/Söndag:
Dagens lunch

Med reservation för ändringar och att det kan vara fullbokat med anledning av konferenser.

Almåsa Havshotell

Himmelska dagars hemvist