Dagens lunch vid havskanten
Stor salladsbuffé
Hembakt surdegsbröd
Varmrätt & veg. alternativ
Kaffe och kaka
165:-
Annat gott:
Bordsbokning: Ring 08-500 404 80 eller mejla receptionen@almasa.se
Vecka 13
Veg inom parentes
Måndag:
Benfri kotlett på svensk rapsgris, citrusglacerade rotfrukter, salsa romesco, timjansky & grillad bakpotatis
(Vegetariskt alternativ: Grillad bakpotatis, paprika & puylinser, salsa romesco, smetana & picklad rödlök)
Tisdag:
Citronbakad kolja, rostade rödbetor, ansjovissmör, örtslungad potatis & syrlig dillsås
(Vegetariskt alternativ: Citronbakad Tempeh, rostade rödbetor, örtslungad potatis & syrlig dillsås)
Onsdag:
Vitlök- & ingefärsmarinerad svensk kycklinglårfilé med äggnudlar, chilipicklade grönsaker & thaibasilikasås
(Vegetariskt alternativ: Sticky tofu med äggnudlar, chilipicklade grönsaker & thaibasilikasås)
Torsdag:
Krämig fiskgryta med saffran & chili, syrad fänkål, krutonger & rouille
(Vegetariskt alternativ: Vegetarisk fiskgryta med saffran & chili, syrad fänkål, krutonger & rouille)
Fredag:
Boeuf bourgogne på högrev, sidfläsk, smålök, svamp & morot, serveras med potatispuré
(Vegetariskt alternativ: Rödbetsbourgogne med smålök, svamp & morot, serveras med potatispuré)
Lördag/Söndag:
Dagens lunch
Vecka 14
Veg inom parentes
Måndag:
Honung- & rosmarinbakad fläskytterfilé från Rocklunda, friterad kulpotatis, rödkålsallad & örtgräddsås
(Vegetariskt alternativ: Honung- & rosmarinbakad rotselleri, friterad kulpotatis, rödkålsallad & örtgräddsås)
Tisdag:
Mjukbakad laxfilé med grönärtscrème, musselvelouté, grillad citron & dillkokt potatis
(Vegetariskt alternativ: Morotsbiff med grönärtscrème, grönsaksvelouté, grillad citron & dillkokt potatis)
Onsdag:
Polenta- & senapsstekt ungtupp från Tockafarmen, rostad sötpotatis, rårörda tranbär & gräddkokt kål
(Vegetariskt alternativ: Polenta- & senapsstekt potatisbulle, rostad sötpotatis, rårörda tranbär & gräddkokt kål)
Torsdag:
Rimmad sej med skarpsås, färsk pepparrot, grön sparris & örtslungad potatis
(Vegetariskt alternativ: 63°ägg, grön sparris, örtslungad potatis & kallslagen hollandaise)
Fredag:
Viltfärsbiffar med potatispuré, pressgurka, enbärssky & ginpicklade aroniabär
(Vegetariskt alternativ: Vegetarisk färsbiff med potatispuré, pressgurka, enbärssky & ginpicklade aroniabär)
Lördag/Söndag:
Dagens lunch