Vår nya köksmästare tar båten till jobbet

Erik Frösslund är vår nya stjärna i köket. Med gedigen erfarenhet både i Sverige och utomlands har Erik tagit ett fast grepp om helheten – det är ju trots allt inte bara matlagning i ett restaurangkök. Med ett administrativt sinne och stor vilja att skapa gastronomiska upplevelser ser han fram emot att välkomna er som besöker oss.

Vi passade på att låta Erik skriva ned några rader om sig själv:

“Jobbat i Sverige och Norge, främst a la carté men även en del catering. 150 högskolepoäng miljöekonom, så inte helt klar (:))… Har en boxerhund, Zack, som är 6½ år men uppför sig som 6½ månad. Favoriträtt är vit sparris med beurre blanc. Dricker helst ett glas vin till maten. Bor på en ö utan landförbindelse och tar mig till och från jobbet med en motorbåt.

Hoppas vi ses inom kort!”

Möte i avskildhet

I Strandhuset kan ni vara helt för er själva. Och vara er själva. Här bjuds en möteslokal och egen solterrass tre meter från havskanten.

Dygnskonferens

Dygnskonferens är vårt ordinarie konferenspaket och kan bokas veckans alla dagar. Vågskvalp och havsutsikt ingår alltid.  

Havskonferens All In

I havskonferens all inclusive är hela havet inbjudet. Här är allt redan förberett och ordnat till det bästa - till ett extra förmånligt pris.

Måndagsmöte

Börja veckan bland kobbar och skär i Södertörns skärgård. Erbjudandet kan endast bokas med ankomst måndagar (med övernattning).

Liknande nyheter