Konferens vid havet – offert inom en timme!

All(måsa) Inclusive

Weekendpaket med extra allt!

Här virvlar storstadsbullret ut i lätt havsbris. Avnjut en 3-rätters middag. Basta, bada och bubbla i vårt strandhus. Träna i vårt nya gym. Njut en hotellfrukost. Här finns också möjlighet att koppla ned telefonen och umgås som man gjorde förr med roliga sällskapspel, biljard med flera. Vår hotelldirektör är sommelier och har skapat ett eget vinspel som Vita Huset i Washington beställt, vi har några expemplar för de vinintresserade.

Paketet inkluderar

Incheckning från kl 14.00 – vårt nya gym och simbassäng står redo för dig under hela din vistelse. Havsbastu och bastu/relax står också redo från kl. 16.00-20.00.

-I paketet All(måsa) Inclusive ingår 3-rätters middag.

– Mellan 16.00-20.00 kan ni nyttja vårt strandhus med 2 st jacuzzi, vedeldad bastuflotte samt inomhusbastu. Morgonrock & handdukar finns i Strandhuset.

– Incheckning från kl 14:00

– Frukost serveras i vår huvudbyggnad mellan 07.30-09.30.

Kom ihåg att meddela oss ifall ni har någon specialkost/allergier
På söndagar har vi även vår populära brunch (fram till 21 november) som står uppdukad mellan 11.30-15.30. Den kan ni boka som tillval (325 kr/person).

OBS. Vi tar för givet att även du följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Känner du av influensasymtom önskar vi att du avbokar din plats.

Varmt välkommen till havskanten!

Boende & priser

Priser är inklusive moms

Pris:
1 750 kr/natt och person

Boka

Välkommen till oss!

För alla livsnjutare som älskar skärgården. Vi finns där grusväg möter hav, 30 minuter från Stockholms city. Hit är det lätt att komma och att bara vara, att låta sig omfamnas av skärgårdslandskapet.

Logi och frukost på Almåsa Havshotell