Konferens vid havet – offert inom en timme!

Gästspel: West Wines från Sonoma USA

Rådande omständigheter gör oss tvungna att skjuta fram detta event till den 17 oktober. Men du kan ändå få en dos av West Wines tillsammans med oss den 9 maj! Mer info kommer inom kort.

Alla som bokat kommer att bli kontaktade av oss. Du kan automatiskt boka om eller avboka. Vi kommer även att anordna en tryffelfest med Norbert Lang den 21 november.

West Wines ägs av familjen Åkerlind Bonde och de producerar kaliforniska viner av klassiska franska sorter som Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Viognier i Dry Creek, Sonoma. De producerar även spännande blandviner som West Crest Cuvée gjord på Cabernet Sauvignon, Merlot, Malbec och Cabernet Franc samt West Tuscan Cuvée av Cabernet Sauvignon och Sangiovese. 2014 startades produktionen av mousserande vin och det görs enligt champagnemetoden av 100% Chardonnay från egna odlingar. En annan liten pärla är dessertvinet, Late Harvest Viognier.

Druvorna kommer från egna odlingar vilka är certifierade California Sustainable och de handplockas och sorteras för högsta möjliga kvalitet. Vintillverkningen ansvarar Katarina Bonde för tillsammans med Phyllis Zouzounis som är vinmakare i Sonoma  sedan 35 år.

I paketet ingår:

– 1 glas bubbel från West Wines (Seafoam) med tilltugg.
– Därefter 5–rättersmeny med 6 viner från West Wines.

Pris:
Middag med vinpaket inkl. övernattning  i dubbelrum med frukost 1 995 kr/person.
Enkelrumstillägg: 250 kr.

Boende & priser

Priser är inklusive moms

När: 9 maj kl. 18.00

Middag med vinpaket inkl. övernattning  i dubbelrum med frukost

1 995 kr/person
Enkelrumstillägg: 250 kr.

Boka

Välkommen till oss!

För alla livsnjutare som älskar skärgården. Vi finns där grusväg möter hav, 30 minuter från Stockholms city. Hit är det lätt att komma och att bara vara, att låta sig omfamnas av skärgårdslandskapet.