Gästspel: Prisbelönt gin på besök tillsammans med grundarna Steven och Catherine

Upplev den internationellt uppmärksammade och prisbelönta GIN-trilogin från det vilda, mystiska och förtrollande Sverige

Du får även chans att prata och provsmaka gintrilogin under våra morsdagsbruncher lördag och söndag 28-29 maj. Läs mer och boka brunch här →

Välkommen till havskanten för en exklusiv dryckesprovning och specialkomponerad middag tillsammans med det internationellt uppmärksammade och prisbelönta Gävleföretaget BrandStar Alliance!

Möt grundarna och producenterna bakom den internationellt hyllade och prisbelönta GIN-trilogin Enastående, Stjärnklar och Supermåne. Du får avnjuta och uppleva vad som har beskrivits som en av världens allra främsta och mest välsmakande serier av ultra-premium gin.

”Vi bjuder på en personlig presentation och berättar om hur vi med en kombination av mod, kraft och entreprenörskap valt vår egen väg för att utveckla någonting nytt och innovativt inom den spännande dryckesvärlden.”

Steven Kautzky Andersson är varumärkesutvecklare och dryckesentusiast som tidigare haft stora framgångar som internationellt uppmärksammad och grammisnominerad sologitarrist. De senaste tjugo åren har han arbetat kommunikationsstrateg med värderingsdrivna och varumärkesorienterade processer som gör företag mer lönsamma.

Catherine Engelbrekt är affärsutvecklare och designer. Tillsammans med grundaren Erling Persson var hon med och etablerade H&M i Europa. Hon medverkade även vid lanseringen av ett av världens första naturliga parfymvarumärken, Björk & Berries. Har arbetat med konfektion, möbler och andra livsstilsprodukter. Svart bälte i karate.

Några ord från tidigare deltagare:

”Steven och Catherine är en perfekt combo av ett affärsdrivet entreprenörskap där iden om att skapa dryckesupplevelser av bästa kvalitet verkligen har lyckats fullt ut!”
”Det var en angenäm smakupplevelse som kändes nydanade och annorlunda, på ett inspirerande sätt, där jag även fick lära mig nya saker om varumärkesutveckling!”
”Jag fick veta mer om historiken och om hur GIN kan produceras, hur man kan göra det på ett innovativt och föredömligt sätt. Smaker av absolut bästa kvalitet!”
”Smakerna är alltid det som avgör, i alla lägen. Att sedan få avnjuta en kraftfull gin som kombineras av historien bakom iden ger upplevelsen ett extra djup!”
”Det jag upplevade var något helt nytt. Dessutom var det lätt att ta till sig vad Catherine och Steven pratade om. Det var intressant, spännande och kul!”

Meny

Tilltugg till gindrinken:
– Rökt svenskt renhjärta, färskost & forellrom
– Tunnbrödschips med rimmad fjällröding & messmör
– Rökt äpple, pepparrot & arenkha

Trerätters
– Panzerotti med ren från Jämtland marinerad i Enastående, havtornsskum & enbärsblomma
– Rådjurssadel med svartrot picklad på Stjärnklar, sky gjord på benet med blåbär, rönnbär & rosépeppar, krokett på mandelpotatis & västerbottenost, ginpärlor
– Choklad & kaffekaka med Supermåne, tobaksglass & älgört

I paketet ingår:

– Föreläsning och smakprovning
– Gindrink inkl tre tilltugg
– 3-rätters middag
– En god natts sömn i rum med havsutsikt
– Frukostbuffé (eller avresebrunch söndag + 355 kr )
– Ankomstbrunch lördag (+ 355 kr)
– Tillgång till gym, inomhuspool och bastu i träninglokalerna.

Boende & priser

Pris: 2 490 kr/pers del i dubbelrum
Enkelrum: +250 kr

Priser är inklusive moms

Catherine och Steven
à la carte på Almåsa Havshotell

Boka

Välkommen till oss!

För alla livsnjutare som älskar skärgården. Vi finns där grusväg möter hav, 30 minuter från Stockholms city. Hit är det lätt att komma och att bara vara, att låta sig omfamnas av skärgårdslandskapet.