Konferens vid havet – offert inom en timme!

Skaldjursweekend i skärgården – den perfekta julklappen!

Välkommen till en härlig helg i skärgården 25-26 januari tillsammans med mat från havet och Dieter Berner – världsmästare i ostronöppning!

Den 25-26 januari är det dags för vår skaldjurshelg här på Almåsa Havshotell – två dagar fulla av smakupplevelser! Ni checkar in på lördagen till en god franskinspirerad lunch och något gott att dricka, passar på att släppa vardagsstressen och njuter av lugnet och havsutsikten. På eftermiddagen provsmakar vi ostron, ni lär er öppna dem och för de som känner att tävlingsinstinkten tar överhanden anordnas en liten ostronöppnartävling. Ni kommer få varsitt presentkit som passar denna aktivitet. Lite senare provar vi spännande skaldjursviner, självklart blir det chablis och champagne men även någon doldis vi tror att ni kommer gilla. På kvällen dukar vi fram skaldjursplatåer med alla klassiska tillbehör. Det kommer bli en härlig kväll som avslutas i en skön säng och en stor frukostbuffé med hembakt bröd, vår goda äggröra och mycket, mycket mer.

Hoppas vi ses!

Pris

Priser är inklusive moms

Dubbelrum 3 590 kr/ rum
Enkelrum 2 045 kr/ rum

Ring 08-50040480 vid frågor.
Köp weekendpaketet som ett presentkort

Boka

Välkommen till oss!

För alla livsnjutare som älskar skärgården. Vi finns där grusväg möter hav, 30 minuter från Stockholms city. Hit är det lätt att komma och att bara vara, att låta sig omfamnas av skärgårdslandskapet.

Liknande weekendpaket