Konferens vid havet – offert inom en timme!

Gästspel: Tryffelfest med Norbert Lang

Favorit i repris – välkommen att njuta det svarta guldet, skogens diamant tillsammans med Norbert Lang – allas vår tryfferlexpert.

Möjligtvis gästas vi även av Ulla Berglund, tryffelexpert och hennes tryffelhund. Information uppdateras löpande.

I paketet ingår

– Allt du behöver veta om tryffel och svensk tryffel i synnerhet.
– Femrätters meny med tre stycken amuse bouche
– Vinpaket

Meny

Amuse-bouche

Tryffel surpris
Bouche Pere et Fils Vintage 2008, Champagne

5-rätters

Tryfferad ankleverterrine à la Norbert serverad på Gugelhupf med höstäpple & tryffelvinägrett
Senteurs des Vignes 2018, Domaine Albert Mann, Alsace

Tryfferad Crème Vichyssoise med ostron, mousseline på pilgrimsmussla & löjrom
Chablis 2019 Domaine Garnier, Bourgogne

Svensk dovhjortsytterfilé serveras med tryfferat svenskt matvete, rotfruktsbrunoise & Wrångebäcksost
Barolo 2016, Rocche Costamagna, La Morra, Piemonte

Tryfferad Brillat Savarin, madeiraplommonsås & kavringskrutonger
La Belle Inconnue, J-L Pasquet, s.a, Charante, Champagne

Tryffelparfait med Tahitivanilj, Mackmyrawhisky, varma hallon & mandelkrokant
Traminer Beerenauslese 2019, Michael Opitz, Burgland

När:
8-9 okt
9-10 okt

Pris:
Inkl. övernattning  i dubbelrum med frukost: 2 395 kr/pers.
Enkelrum: 2 695 kr/pers

Söndagsbrunch

En vällagad och generös brunch med klassiska och moderna inslag.
Brunch på söndagen från kl. 11.00: +100 kr/pers

Boende & priser

När:
8-9 okt (10 platser kvar)
9-10 okt (fullbokat)

Inkl. övernattning  i dubbelrum med frukost: 2 395 kr/person.
Enkelrum: 2 695 kr.

Priser inkl. moms

Svart vinprovningSvartkrogen Almåsa Havshotell