Konferens vid havet – offert inom en timme!
Vårfest vid havskanten den 25 april
Välkommen till en härlig femrättersmiddag smaksatt med vårens primörer.
Vi öppnar upp lite försiktigt enligt alla Folkhälsomyndighetens regler och rekommendationer. Njuta av en riktigt härlig kväll och en femrätters middag smaksatt med vårens smaker och primörer. Begränsat antal platser så tveka inte boka redan idag.
Amuse Bouche med mousserande vin (ingår i priset)
Petit choux med sparrismousse, lufttorkad skinka
Meny
– Picklad sparris med honung, dill, senapsfrö, späda salladsblad & rökt anklever
– Sparrisveloute med korianderfröolja, friterad kalvbräss och laxrom
– Knackischkokt sparris med ramslökshollandaise och husets vårlamm
– Sparrischutney med apelsin, chili & mynta serveras med Brillat Savarin
Dessert
Sparris glass med Limoncello, rabarber & jordgubbsgelé & mandelkrokant med citron
Pris:
Inkl. övernattning i dubbelrum med frukost:
1 370 kr/person.
Enkelrumstillägg: 125 kr
Endast middag: 695 kr/pers
Kostnad för vin/dryck tillkommer (förutom välkomstbubblet).
OBS. Vi tar för givet att även du följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Känner du av influensasymtom önskar vi att du avbokar din plats.