Pjäsen har landat Strandhuset Almåsa Havshotell

Pjäsen har landat!

Som vi har längtat. Det börjar arta sig när detta bord (pjäs är kanske en mer passande benämning) landade i Strandhuset för några dagar sedan. Bordet mäter 3 meter på längden och 1.2 meter på bredden och byggd som ett timmerhus värdig ett kungapar och har genomgått flera betsningar och diverse patineringstekniker. Pjäsen blir central i Strandhuset – som ett magnifikt konferensbord på dagen för att på kvällen dukas upp till middag eller mingelfest för upp till 16 personer. Med bara ett par meter till havet och strandens alla möjligheter som havsbastu, jacuzzis och badstrand utlovar vi en magisk vistelse.

Möte i avskildhet

I Strandhuset kan ni vara helt för er själva. Och vara er själva. Här bjuds en möteslokal och egen solterrass tre meter från havskanten.

Dygnskonferens

Dygnskonferens är vårt ordinarie konferenspaket och kan bokas veckans alla dagar. Vågskvalp och havsutsikt ingår alltid.  

Havskonferens All In

I havskonferens all inclusive är hela havet inbjudet. Här är allt redan förberett och ordnat till det bästa - till ett extra förmånligt pris.

Måndagsmöte

Börja veckan bland kobbar och skär i Södertörns skärgård. Erbjudandet kan endast bokas med ankomst måndagar (med övernattning).

Liknande nyheter