Dave Park Five på Havsterrassen

En härlig sommar tillsammans

Sommaren har bjudit många fina dagar, våra synskadade rekreationsgäster har njutit hos oss sedan midsommarhelgen och rekreationssommaren avslutas som vanligt med seglarveckan som SMS (Seglare med synnedsättning) anordnar. Vi har i vanlig ordning erbjudit flera olika temaveckor under sommaren som gått, familjeveckan och internationella veckorna upplever vi som väldigt populära med många roliga aktiviteter. I slutet av juli bjöd vi upp till livemusik i solnedgången med Dave Park Five som avslutning på en av de internationella temaveckorna. Härlig brittisk powerpop – det var många som skakade rumpa i takt med musiken 😉 Givetvis har vi även serverat napolitansk pizza vid strandkanten.

Vi har också haft många seende privatgäster hos oss som bland annat besökt vår populära grillkväll som gått av stapeln onsdagar och fredagar. Till alla er som med kort varsel viljat besöka oss dessa kvällar vill vi säga förlåt för att ni möts av att vi är fullbokade i nästan tre veckor i förväg.

Tack till våra fantastiska sommarjobbare, vi kallar dem vår orangea armé i sina fina t-shirtar 🙂 . De har hjälpt till med att servera mat och i övrigt behjälpliga med allt som rör ett hotell.

Populärt

Liknande nyheter