Brunch på Almåsa Havshotell - torrhumlad Kombucha

Söndagsbrunch – säsongspremiären!

Vi hann med en söndagsbrunch innan Corona slog till. Närmare 60 personer kom till vår säsongspremiär och lyckan blev om möjligt ännu större när skärgårdssolen ville vara med på festen. Vi erbjöd även en liten kombuchaprovning för de som anlänt tidigt. Vilken härlig stämning det var, många skratt och många omtag på våra nya miniatyrrätter.

Ps. Vad kul att så många testade Kombucha – vårt alkholfria och mycket matvänliga dryck. Det var många som gillade Lingon samt den som är smaksatt med Amarillo-humle.

Vi lovar att söndagsbruncher kommer tillbaka när vi är utom fara för helvetesviruset.

Söndagsbrunch med sliders och annat gott
Kombucha Almåsa Havshotell
Wallenbergare och korvsliders
Omtag på söndagsbrunchen

Möte i avskildhet

I Strandhuset kan ni vara helt för er själva. Och vara er själva. Här bjuds en möteslokal och egen solterrass tre meter från havskanten.

Dygnskonferens

Dygnskonferens är vårt ordinarie konferenspaket och kan bokas veckans alla dagar. Vågskvalp och havsutsikt ingår alltid.  

Havskonferens All In

I havskonferens all inclusive är hela havet inbjudet. Här är allt redan förberett och ordnat till det bästa - till ett extra förmånligt pris.

Måndagsmöte

Börja veckan bland kobbar och skär i Södertörns skärgård. Erbjudandet kan endast bokas med ankomst måndagar (med övernattning).

Liknande nyheter