Svartkrogen - dinner in the dark - Almåsa Havshotell

3 okt: En Vante i Svartkrogen stjäl showen…

Idag var det en fantastiskt intresserad och inlyssnande publik som samlats i Svartkrogens mörker. Joakim var som vanligt briljant bakom sitt piano och jag sjöng efter bästa förmåga. Idag hade jag dock stenhård konkurrens av min ledarhund Vante. Han ville också vara med och sjunga och det gjorde han med besked. Särskilt när vi skulle fira Mattias. Då kom vi till hans favoritsång alla kategorier, nämligen “ja må han leva” och han tog i för kung och fosterland. Han lät som en riktig varg faktiskt. Så mycket att Oscar, som i kväll arbetade på den ljusa sidan rusade till undsättning för att rädda vad han trodde var en oerhört olycklig kanske skadad hund. Men allt han fann, var en väldigt glad labrador med hysteriskt viftande svans. Jag ska allvarligt överväga att lämna Vante i huvudbyggnaden framöver, för vem kan konkurrera med en ylande tokglad ledarhund?

Maten var oerhört god, det kan jag ärligt säga, eftersom jag hade den stora förmånen att få äta samma huvudrätt som våra gäster. Tack till Almåsas fantastiska kockar, våra gäster och sist men absolut inte minst till Oscar. Utan er alla vore Svartkrogen inget. Ta hand om er och glöm inte att njuta av de små sakerna i livet. Exempelvis en god kopp te. Det ska jag göra nu.

Många kramar till er alla. Från Ulrika

Vill du boka en middag i Svartkrogen? Kolla in om det finns något passande datum och skicka en bokning vetja! →

Möte i avskildhet

I Strandhuset kan ni vara helt för er själva. Och vara er själva. Här bjuds en möteslokal och egen solterrass tre meter från havskanten.

Dygnskonferens

Dygnskonferens är vårt ordinarie konferenspaket och kan bokas veckans alla dagar. Vågskvalp och havsutsikt ingår alltid.  

Havskonferens All In

I havskonferens all inclusive är hela havet inbjudet. Här är allt redan förberett och ordnat till det bästa - till ett extra förmånligt pris.

Måndagsmöte

Börja veckan bland kobbar och skär i Södertörns skärgård. Erbjudandet kan endast bokas med ankomst måndagar (med övernattning).

Liknande nyheter