Tryffelfest med Norbert Lang den 18 oktober
Det händer alltid något spännande hos oss!
Gör som havet - våga kom hit!
Konferens, weekend och rekreation vid havet

Konferens vid havet – offert inom en timme!

Konferens, weekend & fest

Bara var som du är, det blir enklast så.

Låt dig omfamnas av skärgårdslandskapet och andas in den friska havsluften. Få sol på näsan och sand mellan tårna. Njut av ö-märkta råvaror och havsnära rätter. Ladda med ny energi och fatta kloka beslut. Ta det med en nypa havssalt och var som du är – det blir enklast så!

Just nu på Almåsa Havshotell

Möte i avskildhet

I Strandhuset kan ni vara helt för er själva. Och vara er själva. Här bjuds en möteslokal med sköna fåtöljer och egen solterrass tre meter från havskanten.

Ö-märkt & utmärkt

Bäckes knäcke, värt en omväg. Möt vår Food & Beverage manager Britt-Marie Bäcke. Känd av många bland annat som tidigare ägare av Edsbacka Bistro.

Weekend

Närhet till frihet – ett skönare liv! För alla livsnjutare som älskar skärgården öppnar vi under utvalda weekends upp för avkoppling, romantik och upplevelser.

puff_gronbete

Ut på grönbete!

Här finns allt och lite till: bryggor, båtplatser, sandstrand, flotte med motor, roddbåtar, kanoter, utomhusjacuzzi, skogsslingor för promenad, morgonjogg och mountainbiking.

puff_gron-avgang

Grön avgång

Stockholm C tur & retur. I många av våra konferenspaket ingår fri transport. Enkelt för dig. Snällt mot miljön. Så luta dig tillbaka och ta det med en nypa havssalt, så löser vi resten.

puff_rekreation

Rekreation

För våra synskadade gäster arrangerar vi högtidsfirande, sommarveckor, utbildningshelger och retreat. Från hjärta till hjärta. Sea You!

Bröllopsbukett på stranden

Bröllop

Dagar att spara! Vissa dagar är något långt utöver de vanliga. De där dagarna när havet verkar skimra lite extra och strandlinjen nästan känns oändlig.

rund_puff_brasa

Brunch varje söndag

Platsen för dig som vill avnjuta en modernare säsongsanpassad brunch med närproducerade råvaror

“Natt, dag, vinter och sommar är den över mig – den dragande längtan efter havet”

En saltare mötesplats – 30 min från Sthlm

Konferens →

Möten hos oss är alltid lite saltstänkta vilket gör underverk för kreativiteten. För inomhusmöten finns 10 toppmoderna mötesrum. Alla med senaste tekniken och havet som närmsta granne.

Hotell →

Borra in näsan i nymanglade lakan på våra drömmiga hotellrum. Samtliga rum har balkong eller terrass och är inredda i högklassig svensk design. Dessutom bjuder nästan alla fri havsutsikt.

Svartkrogen →

Sinnenas gastronomiska eldorado! Vår Svartkrog kräver mod. Här serveras ni mat, dryck och underhållning i beckmörker. En upplevelse olik alla andra och som berikar med helt nya sanningar.

“Gör som havet – våga!”

Säg ja till
kärleken…

…Med havet som vittne

Dagar att spara! Vissa dagar är något långt utöver de vanliga. De där dagarna när havet verkar skimra lite extra och strandlinjen nästan känns oändlig.

Almåsa Havshotell

Himmelska dagars hemvist

När skärgården är som bäst bjuder Havshotellet in till saltstänkta upplevelser.