Till startsidan

Toppstugor perfekta för

Möhippa, svensexa och fest

Perfekt häng för kompisgäng, möhippa och svensexa

Fågel

Välkommen till våra populära Toppstugor. Här vid havskanten erbjuder vi avskilda möjligheter för sköna häng, fester, svensexor och möhippor med eller utan självhushåll. I våra fullutrustade Toppstugor finns kök och möjlighet till enklare matlagning. Det går givetvis bra att boka mat/förtäring från oss.

Stugor med kök och plats för 4 personer

Middag, BBQ...

Vi dukar gärna upp för grillning på egen hand eller boka en trerätters nere i restaurangen.  Frukost kan även den avnjutas för er som hellre vill komma till ett dukat bord.

Jacuzzistugan

Jacuzzistugan är vår största toppstuga med egen jacuzzi och plats för middagsdukning upp till 16 personer. Här finns såklart en alldeles egen jacuzzi med tillhörande magisk vy över Hårsfjärden.

Sköna häng nere vid stranden....

Kanoter och roddbåtar

Låna en kanot eller roddbåt för en stunds aktiv avkoppling på Hårsfjärden

Skicka en förfrågan

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Hur hittade du till oss idag?

Strandhuset

I Strandhuset kan du låta kroppen och tanken vila. Ta det lugnt framför brasan eller sola på terrassen – eller varför inte på stranden med tårna i vågskvalpet. Här finns allt ni behöver för en mysig stund tillsammans. Jacuzzi, havsbastu, elbastu, relax, stor terrass, strandbar och sandstrand. Kajaker och roddbåtar finns att låna. Varför inte avsluta kvällen med middag på terrassen – eller direkt på stranden. 

Är du intresserad av att boka till Strandhuset – meddela oss det när du bokar 🙂

EN | ES | DE