Konferens vid havet

Konferenslokaler

För inomhusmöten finns 10 havsnära konferenslokaler samt tre sköna lounger.

Och när vädret är på gott humör finns det massor av rum under bar himmel. Sköna solterrasser, två spa-pooler, tre bryggor, böljande sandstrand och grönskande skogsdungar. För konferens i avskildhet finns ett mysigt strandhus med egen terrass. Samtliga våra mötesrum är utrustade med Bose ljudsystem, projektor, filmduk, whiteboard, blädderblock, AC och wifi.

Muskö

Helt nyrenoverade Muskösalen är vår största konferenslokal och rymmer upp till 120 personer i biosittning. Mötesrummet är beläget på entréplan i herrgården, har fin havsutsikt och är utrustad med senaste tekniken.

Storlek och sittningar: 117 kvm
Biosittning: 120 personer
Skolsittning: 70 personer
Öar: 65 personer

Utrustning: Bose ljudsystem med högtalare och mikrofon/mygga. Projektor, filmduk, hörslinga, whiteboard, blädderblock AC och wifi.

Utö

I konferenslokal Utö bjuder vi in hela havet som inspirerande, saltstänkt kuliss. Mötesrummet är beläget på entréplan i herrgården och bjuder därmed närhet till såväl, fikasalonger, terrass, restaurang och grupprum.

Storlek: 89 kvm
Biosittning: 45 personer
Skolsittning: 35 personer
Öar: 30 personer
U-bord: 25 personer

Utrustning: Bose ljudsystem med högtalare och mikrofon/mygga. Projektor, filmduk, whiteboard, hörslinga, blädderblock, AC och wifi.

Kullsta

Genom stora, mäktiga valvfönster bjuder konferenslokal Kullsta en hisnande utsikt över Hårsfjärden. Här på herrgårdens översta våning kan ni arbeta helt ostört då detta är det enda mötesrummet på övre plan. Utanför finns en skön lounge för fikapauser och en trappa ner ligger restaurangens matsalar och den stora terrassen.

Biosittning: 40 personer
Skolsittning: 35 personer
Öar: 28 personer
U-bord: 25 personer

Utrustning: Bose ljudsystem med högtalare. Projektor, filmduk, whiteboard, hörslinga, blädderblock och wifi.

Notholmen

Konferens på höjden i eget hus! Ådfjärden ligger lite för sig själv och erbjuder boende och möte i exklusiv avskildhet. Förutom mötesrum Notholmen finner du här fikalounge, 12 dubbel- och ett enkelrum som har havsutsikt samt balkong/terrass. Frukost, lunch och middag serveras i herrgården.

Storlek: 70 kvm
Biosittning: 40 personer
Skolsittning: 30 personer
Öar: 24 personer
U-bord: 25 personer

Utrustning: Bose ljudsystem med högtalare och mikrofon/mygga. Projektor, filmduk, whiteboard, hörslinga, blädderblock AC och wifi.

Ledarhunden

På nedre plan i herrgården med nära till grupprum och salonger finner ni detta populära mötesrum som bjuder fint ljusinsläpp, sköna möbler och senaste tekniken.

Utrustning: Bose ljudsystem, projektor, filmduk, whiteboard, blädderblock AC och wifi.

Strandhuset

Strandhuset ligger precis vid Hårsfjärdens kant, ett par steg från sandstrand och brygghäng. Här finns en fast möblering runt ett stort rustikt träbord för upp till 12 personer.

Här kan ni vara er själva – och vara helt för er själva. Sommartid rekommenderar vi att fikapausen tas på terrassen. 

Utrustning: Projektor, filmduk, whiteboard, blädderblock, AC och wifi.

Grupprum och salonger

De flesta av våra konferenslokaler och grupprum är belägna i herrgården. Gemensamt har de att de är moderna, utrustade med senaste tekniken och har utsikt över havet.

Alla konferenslokaler och grupprum har luftkonditionering. I herrgården finns fyra grupprum som rymmer 8 personer, utöver detta finns bibliotek, lounger, terrasser och små sittgrupper här och var.

Konferenserbjudanden

Dagkonferens

Passa på att komma till havskanten för en härlig dagkonferens...

Havskonferens All In

I havskonferens all inclusive är hela havet inbjudet. Här är allt redan förberett och ordnat till det bästa - till ett extra förmånligt pris.

Svartkrogskonferens

Vår svartkrog kräver mod. Här serveras middag, dryck och underhållning i beckmörker. En gastronomisk upplevelse olik alla andra.

Dygnskonferens

Dygnskonferens är vårt ordinarie konferenspaket och kan bokas veckans alla dagar. Vågskvalp och havsutsikt ingår alltid. 

Almåsa Havshotell

Himmelska dagars hemvist

När skärgården är som bäst bjuder Havshotellet in till saltstänkta upplevelser.