Konferens vid havet – offert inom en timme!

Konferenslokaler

För inomhusmöten finns 10 havsnära konferenslokaler samt tre sköna lounger.

Och när vädret är på gott humör finns det massor av rum under bar himmel. Sköna solterrasser, två spa-pooler, tre bryggor, böljande sandstrand och grönskande skogsdungar. För konferens i avskildhet finns ett mysigt strandhus med egen terrass. Samtliga våra mötesrum är utrustade med Bose ljudsystem, projektor, filmduk, whiteboard, blädderblock, AC och wifi.

Våra mötesrum

Klicka på listen på bilderna nedan för detaljerad information om varje mötesrum.

Konferenslokal Muskö - upp till 100 personer...

Helt nyrenoverade Muskösalen är vår största konferenslokal och rymmer upp till 100 personer i biosittning. Mötesrummet är beläget på entréplan i herrgården, har fin havsutsikt och är utrustad med senaste tekniken.

Storlek och sittningar: 
117 kvm

Biosittning: 120 personer

Skolsittning: 70 personer

Öar: 65 personerUtrustning: Bose ljudsystem med högtalare och mikrofon/mygga. Projektor, filmduk, hörslinga, scen, whiteboard, blädderblock AC och wifi.

Konferenslokal Utö - upp till 45 personer...

I konferenslokal Utö bjuder vi in hela havet som inspirerande, saltstänkt kuliss. Mötesrummet är beläget på entréplan i herrgården och bjuder därmed närhet till såväl, fikasalonger, terrass, restaurang och grupprum.

Storlek: 
89 kvm
Biosittning: 45 personer

Skolsittning: 35 personer

Öar: 30 personer
U-bord: 25 personer

Utrustning: Bose ljudsystem med högtalare och mikrofon/mygga. Projektor, filmduk, whiteboard, hörslinga, blädderblock, AC och wifi.

Konferenslokal Kullsta - upp till 40 personer...

Genom stora, mäktiga valvfönster bjuder konferenslokal Kullsta en hisnande utsikt över Hårsfjärden. Här på herrgårdens översta våning kan ni arbeta helt ostört då detta är det enda mötesrummet på övre plan. Utanför finns en skön lounge för fikapauser och en trappa ner ligger restaurangens matsalar och den stora terrassen.

Biosittning: 40 personer

Skolsittning: 35 personer

Öar: 28 personer

U-bord: 25 personerUtrustning: Bose ljudsystem med högtalare och mikrofon/mygga. Projektor, filmduk, whiteboard, hörslinga, blädderblock och wifi.

Konferenslokal Notholmen - eget hus upp till 40 personer...

Konferens på höjden i eget hus! Ådfjärden ligger lite för sig själv och erbjuder boende och möte i exklusiv avskildhet. Förutom mötesrum Notholmen finner du här fikalounge, 12 dubbel- och ett enkelrum som har havsutsikt samt balkong/terrass. Frukost, lunch och middag serveras i herrgården.

Storlek: 
70 kvm

Biosittning: 40 personer

Skolsittning: 30 personer

Öar: 24 personer

U-bord: 25 personerUtrustning: Bose ljudsystem med högtalare och mikrofon/mygga. Projektor, filmduk, whiteboard, hörslinga, blädderblock AC och wifi.

Ledarhunden - upp till 25 personer...

På nedre plan i herrgården med nära till grupprum och salonger finner ni detta populära mötesrum som bjuder fint ljusinsläpp, sköna möbler och senaste tekniken.Utrustning: Bose ljudsystem, projektor, filmduk, whiteboard, blädderblock AC och wifi.

Strandhuset - upp till 15 personer...

Strandhuset ligger precis vid Hårsfjärdens kant, ett par steg från sandstrand och brygghäng. Här finns en fast möblering runt ett stort rustikt träbord för upp till 16 personer.

Här kan ni vara er själva – och vara helt för er själva. Sommartid rekommenderar vi att fikapausen tas på terrassen. 

Utrustning: Projektor, filmduk, whiteboard, blädderblock, AC och wifi.

Grupprum/Lounge - upp till 8 personer...

De flesta av våra konferenslokaler och grupprum är belägna i herrgården. Gemensamt har de att de är moderna, utrustade med senaste tekniken och har utsikt över havet.

Alla konferenslokaler och grupprum har luftkonditionering. I herrgården finns fyra grupprum som rymmer 8 personer, utöver detta finns bibliotek, lounger, terrasser och små sittgrupper här och var.

“Det händer något när människor möts”

Konferenserbjudanden

Måndagsmöte

Börja veckan bland kobbar och skär i Södertörns skärgård. Erbjudandet kan endast bokas med ankomst måndagar (med övernattning).

Julbordskonferens

Under utvalda dagar i december ​ingår vårt hemlagade, dignande julbord då ni bokar er konferens hos oss. Dessutom bjuds en skön stund i vår vedeldade Sjöbastu.

Havskonferens All In

I havskonferens all inclusive är hela havet inbjudet. Här är allt redan förberett och ordnat till det bästa - till ett extra förmånligt pris.

Almåsa Havshotell

Himmelska dagars hemvist

När skärgården är som bäst bjuder Havshotellet in till saltstänkta upplevelser.