Saltstänkta upplevelser endast 30 min från Sthlm C

Weekend – ett skönare liv

För alla livsnjutare som älskar skärgården. Vi finns där grusväg möter hav, 30 minuter från Stockholms city.

OBS. Fullbokat för lunch, övernattning, middag under vecka 28.

Här virvlar storstadsmyllret ut i lätt havsbris. I en skön mix av sol, salt, sött, pool- och havsvatten. Hit är det lätt att komma och att bara vara, att låta sig omfamnas av skärgårdslandskapet. Lyssna på vinden som vajar i stråvassen och vågorna som slår mot klipphällarna. Känna doften av ängsblommor, färska örter och vinets bouquet. Promenera långsamt över krumma stigar, höra träet från bryggan knarra under fötterna och doppa tåspetsarna i vattnet. Hänga på bryggan eller på solterrassen. Borra in näsan i nymanglade lakan på drömmiga hotellrum.

Ta det med en nypa havssalt…

Havshotellet i bilder

En saltare mötesplats – 30 min från Sthlm

Konferens på stranden

Konferens →

Möten hos oss är alltid lite saltstänkta vilket gör underverk för kreativiteten. För inomhusmöten finns 10 toppmoderna mötesrum. Alla med senaste tekniken och havet som närmsta granne.

Hotell →

Borra in näsan i nymanglade lakan på våra drömmiga hotellrum. Samtliga rum har balkong eller terrass och är inredda i högklassig svensk design. Dessutom bjuder nästan alla fri havsutsikt.

Svartkrogen →

Sinnenas gastronomiska eldorado! Vår Svartkrog kräver mod. Här serveras ni mat, dryck och underhållning i beckmörker. En upplevelse olik alla andra och som berikar med helt nya sanningar.

“Att lyssna på vattnets mumlande eller att följa molnens väg över himlen är aldrig slöseri med tid”

Almåsa Havshotell

Himmelska dagars hemvist

När skärgården är som bäst bjuder Havshotellet in till saltstänkta upplevelser.