Till startsidan

utflykt till havskanten för en läcker

Lunch i skärgården

Kom från 11.30 - till 12.30

Middagen är dukad

Kom ut till oss för en god lunch med fri havsutsikt över Hårsfjärden. Boka bord online eller ring 08-500 404 80 för att boka bord.

Pris: 185 kr inklusive kaffe och kaka (225 kr helg)

Vecka 4

Måndag

Rimmad lax med dillstuvad potatis, hovmästarsås och ingefärspicklad gurka

Veg: Pinsapizza med svamp och parmesan

Tisdag

Bakad tri-tip från kalv med crème på pumpa och kastanj, citronpolenta och limerostad morot samt rödvinssky

Veg: Glacerad tempeh med crème på pumpa och kastanj, citronpolenta och limerostad morot samt rödvinssky

Onsdag

Bakad torsk med brynt sojasmör, mandel, friterade kikärtor och stompad potatis och gräddfil

Veg: Vegetariska kåldolmar med gotlandslinser och svamp, brynt sojasmör, mandel, friterade kikärtor och stompad potatis och gräddfil

Torsdag

Nattbakad pluma med krämig gnocchi, chips på lufttorkad skinka, oreganorostad broccoli och semitorkad tomat

Veg: Krämig gnocchi med edamamebönor, gruyere, oreganorostad broccoli och semitorkad tomat

Fredag

Coq au vin på svensk majskyckling med skogschampinjoner, sidfläsk, syltad lök och potatispuré

Veg: Betgryta bourgogne med linser, champinjoner och lök, rökt tofu och potatispuré

Lördag

Bakad tri-tip från kalv med crème på pumpa och kastanj, citronpolenta och limerostad morot samt rödvinssky

Veg: Glacerad tempeh med crème på pumpa och kastanj, citronpolenta och limerostad morot samt rödvinssky

Söndag

Kontakta oss för meny

Med reservation för ändringar

Vecka 5

Måndag

Krämig fiskgryta med chili och vitt vin, musslor samt citronmajo och örtkrutonger

Veg: Vegetarisk gryta med chili och vitt vin samt citronmajo och örtkrutonger

Tisdag

Pannbiff med ratatouille, rostad potatis och gräslöksmajo

Veg: Vegetariska biffar med ratatouille, rostad potatis och gräslöksmajo

Onsdag

Panerad rödspätta med sandefjordsås, kokt potatis och haricots verte

Veg: Panerad fetaost med sandefjordsås, kokt potatis och haricots verte

Torsdag

Salsicciaspäckad svensk fläskfilé med citronstuvad spetskål, råstekt potatis med vitlök och timjan samt rostade solrosfrön

Veg: Grillad halloumi med citronstuvad spetskål, råstekt potatis med vitlök och timjan samt rostade solrosfrön

Fredag

Sjömansbiff på svensk ryggbiff med senapsmajo och saltgurka

Veg: Vegetarisk lasagne på baljväxter, tomatsås och västerbottenost

Lördag

Pannbiff med ratatouille, rostad potatis och gräslöksmajo

Veg: Vegetariska biffar med ratatouille, rostad potatis och gräslöksmajo

Söndag

Kontakta oss för meny

Med reservation för ändringar

Välkommen till havskanten

Njut av en smakupplevelse vid havet på Almåsa Havshotells restaurang. Utforska vår varierade meny med läckra rätter för middag, brunch och lunch.  Välkommen till en kulinarisk upplevelse på Almåsa Havshotell.

EN | ES | DE