Avkoppling vid havet – offert inom en timme!

Hotellet

– Här bor havet i varje steg…

På Almåsa Havshotell bor ni i moderna, fyrstjärniga hotellrum, alla med egen balkong eller terrass och de flesta med fri utsikt över havet. Hotellrummen är inredda inte bara för ögat utan också med en design som ska kännas. Samtliga rum har tv, fri wifi, hårfön, dusch och wc samt badrum med kakel och klinkers.  Träslagen är oljade, laserade och lackade. Golven är av oljad ekparkett och möblerna av högklassig svensk design. Totalt finns 51 dubbel- och 13 enkelrum på hotellet och 115 sköna bäddar.

När du har bråttom till stranden

Skicka en bokningsförfrågan – du får svar inom en timme!

Våra hotellrum

Hotellrummen är belägna i fem olika byggnader:
Hårsfjärden, Ådfjärden, Landfjärden, Mysingen och Strandhuset.

Klicka på listen på bilderna nedan för detaljerad information om varje hotellrum.

Landfjärden - 8 dubbelrum...

8 dubbelrum, nyrenoverat, havsutsikt, balkong/terrass

Hotellrummen i Landfjärden är våra allra rymligaste. Samtliga är helt nyrenoverade och har två 105 cm-bäddar samt bäddsoffa, skrivbord och fåtölj. På rummet finns vattenkokare, kaffe, thé, fri wifi och tv. Rummen har möblerad uteplats eller balkong med obruten havsutsikt.

Våra hotellrum är inredda inte bara för ögat utan med en design som också ska kännas.

Hotellrummen är inredda med skandinavisk stilrenhet och personligt utvalda detaljer. Arkitekten som ligger bakom är SAR/MSA Lisette Billstein, GWSK. Inredningen är signerad Nude Ateljé och möblerna kommer från Nordiska Galleriet.

Hårsfjärden - 18 dubbelrum...

18 dubbelrum, nyrenoverat, havsutsikt, balkong/terrass

Hotellrummen i Hårsfjärden är helt nyrenoverade och har en skön dubbelsäng, skrivbord och fåtölj. Nykaklade badrum, fri wifi, tv och möblerad uteplats eller balkong med obruten havsutsikt gör det lätt att trivas här.

Ådfjärden - 12 dubbel- och ett enkelrum...

12 dubbel- och ett enkelrum, havsutsikt, balkong/terrass

Ådfjärden ligger lite för sig själv och byggnaden inrymmer även ett stort konferensrum (Notholmen) för möten i exklusiv avskildhet. Hotellrummen är moderna och har en spännande inredning som kan upplevas med flera sinnen. Fri wifi, tv och möblerad uteplats eller balkong. Här är det också är tillåtet att ha med sin hund.

Mysingen - 12 dubbelrum och 12 enkelrum

12 dubbel- och 12 enkelrum, havsutsikt, balkong/terrass, allergirum


I Mysingen finner ni våra allergivänliga hotellrum, alla med en härlig utsikt över Hårsfjärden. På övre plan ligger våra enkelrum med 120 cm breda sängar. Våra dubbelrum hittar ni i nedre Mysingen. Samtliga rum har möblerad balkong med utsikt över havet.

Strandhuset - Ett dubbelrum...

Strandhuset ligger precis vid Hårsfjärdens kant, bara ett par steg från sandstranden. Här kan man vara för sig själv – och vara sig själv. Hotellrummet ligger på övervåningen och har enkel inredning med naturliga materialval. På entréplan finns en solterrass i söderläge.

Hundrum

13 rum dit vovven får följa

I Ådfjärden är det tillåtet ha med hund. Här finns 12 dubbel- och ett enkelrum med havsutsikt, balkong eller terrass. Ådfjärden ligger lite för sig själv och byggnaden inrymmer även ett stort konferensrum (Notholmen) för möten i exklusiv avskildhet.

Allergirum

I Mysingen erbjuds totalt 24 allergivänliga hotellrum, alla med en härlig utsikt över Hårsfjärden.

“Vågorna gungar mig. Under bar himmel seglar jag“

Almåsa Havshotell

Himmelska dagars hemvist

När skärgården är som bäst bjuder Havshotellet in till upplevelser.