Avkoppling vid havet – offert inom en timme!

Hotellet

Ta det med en nypa havssalt…

På Almåsa Havshotell bor ni i moderna, fyrstjärniga hotellrum, alla med egen balkong eller terrass och de flesta med fri utsikt över havet. Hotellrummen är inredda inte bara för ögat utan också med en design som ska kännas. Samtliga rum har tv, fri wifi, hårfön, dusch och wc samt badrum med kakel och klinkers.  Träslagen är oljade, laserade och lackade. Golven är av oljad ekparkett och möblerna av högklassig svensk design. Totalt finns 63 dubbelrum på hotellet och 126 sköna bäddar.

Bråttom till stranden?

Skicka en bokningsförfrågan – svar inom en timme!

Våra hotellrum

Hotellrummen är belägna i fem olika byggnader:
Hårsfjärden, Ådfjärden, Landfjärden, Mysingen och Strandhuset.

Klicka på listen på bilderna nedan för detaljerad information om varje hotellrum.

Landfjärden - 8 dubbelrum...

8 dubbelrum, nyrenoverat, havsutsikt, balkong/terrass

Hotellrummen i Landfjärden är våra allra rymligaste. Samtliga är helt nyrenoverade och har två 105 cm-bäddar samt bäddsoffa, skrivbord och fåtölj. På rummet finns vattenkokare, kaffe, thé, fri wifi och tv. Rummen har möblerad uteplats eller balkong med obruten havsutsikt.

Våra hotellrum är inredda inte bara för ögat utan med en design som också ska kännas.

Hotellrummen är inredda med skandinavisk stilrenhet och personligt utvalda detaljer. Arkitekten som ligger bakom är SAR/MSA Lisette Billstein, GWSK. Inredningen är signerad Nude Ateljé och möblerna kommer från Nordiska Galleriet.

Hårsfjärden - 18 dubbelrum...

18 dubbelrum, nyrenoverat, havsutsikt, balkong/terrass

Hotellrummen i Hårsfjärden har en skön dubbelsäng, skrivbord och fåtölj. Kaklade badrum, fri wifi, tv och möblerad uteplats eller balkong alla med obruten havsutsikt.

Ådfjärden - 12 dubbel- och ett enkelrum...

12 dubbel- och ett enkelrum, havsutsikt, balkong/terrass

Ådfjärden ligger lite för sig själv och byggnaden inrymmer även ett stort konferensrum (Notholmen) för möten i exklusiv avskildhet. Hotellrummen är moderna och har en spännande inredning som kan upplevas med flera sinnen. Fri wifi, tv och möblerad uteplats eller balkong. Här är det också är tillåtet att ha med sin hund.

Mysingen - 22 dubbelrum- och 1 svit (handikappsanpassad)

22 dubbelrum och 1 svit, havsutsikt, balkong/terrass, allergirum

Mysingen är nyrenoverad, alla rum har stor terrass/balkong med fantastisk utsikt över havet. På nedre Mysingen har vi även 4 hundrum, och på övre Mysingen har vi 10 allergivänliga dubbelrum samt en svit.

Strandhuset - Ett dubbelrum...

Strandhuset ligger precis vid Hårsfjärdens kant, bara ett par steg från sandstranden. Här kan man vara för sig själv – och vara sig själv. Hotellrummet ligger på övervåningen och har enkel inredning med naturliga materialval. På entréplan finns en solterrass i söderläge.

Hundrum

13 rum dit vovven får följa

I Ådfjärden är det tillåtet ha med hund. Här finns 12 dubbel- och ett enkelrum med balkong eller terrass. Ådfjärden ligger lite för sig själv och byggnaden inrymmer även ett stort konferensrum (Notholmen) för möten i exklusiv avskildhet.

Allergirum

I Mysingens övre plan erbjuds totalt 10 allergivänliga hotellrum, alla med en härlig utsikt över Hårsfjärden.

“Vågorna gungar mig. Under bar himmel seglar jag“

Almåsa Havshotell

Himmelska dagars hemvist

När skärgården är som bäst bjuder Havshotellet in till upplevelser.