Avkoppling vid havet – offert inom en timme!

Hotellet

Ta det med en nypa havssalt…

På Almåsa Havshotell bor ni i moderna, fyrstjärniga hotellrum, alla med egen balkong eller terrass och de flesta med fri utsikt över havet. Hotellrummen är inredda inte bara för ögat utan också med en design som ska kännas. De flesta rum har tv – förutom de hotellrum (i Mysingen) med den absoluta bästa utsikten över Hårsfjärden, fri wifi, hårfön, dusch och wc samt badrum med kakel och klinkers. Träslagen är oljade, laserade och lackade. Möblerna är av högklassig svensk design. Totalt finns 54 dubbelrum, 9 familjerum samt 4 toppstugor på hotellet och 178 sköna bäddar.

Våra hotellrum

Hotellrummen är belägna i fem olika byggnader:
Hårsfjärden, Ådfjärden, Landfjärden, Mysingen och Strandhuset.

Landfjärden

8 dubbelrum, nyrenoverat, havsutsikt, balkong/terrass

Hotellrummen i Landfjärden är våra allra rymligaste. Samtliga är helt nyrenoverade och har två 105 cm-bäddar samt bäddsoffa, skrivbord och fåtölj. På rummet finns vattenkokare, kaffe, thé, fri wifi och tv. Rummen har möblerad uteplats eller balkong med obruten havsutsikt.

Hårsfjärden

18 dubbelrum, nyrenoverat, havsutsikt, balkong/terrass

Hotellrummen i Hårsfjärden har en skön dubbelsäng, skrivbord och fåtölj. Kaklade badrum, fri wifi, tv och möblerad uteplats eller balkong alla med obruten havsutsikt.

Ådfjärden

12 dubbel- och ett enkelrum, balkong/terrass

Ådfjärden ligger lite för sig själv och byggnaden inrymmer även ett stort konferensrum (Notholmen) för möten i exklusiv avskildhet. Hotellrummen är moderna och har en spännande inredning som kan upplevas med flera sinnen. Fri wifi, tv och möblerad uteplats eller balkong. Här är det också är tillåtet att ha med sin hund.

Mysingen

22 dubbelrum och 1 svit, havsutsikt, balkong/terrass, allergirum

Mysingen är nyrenoverad, alla rum har stor terrass/balkong med fantastisk utsikt över havet. På nedre Mysingen har vi även 4 hundrum, och på övre Mysingen har vi 10 allergivänliga dubbelrum samt en svit.

Strandhuset

Strandhuset ligger precis vid Hårsfjärdens kant, bara ett par steg från sandstranden. Här kan man vara för sig själv – och vara sig själv. Hotellrummet ligger på övervåningen och har enkel inredning med naturliga materialval. På entréplan finns en solterrass i söderläge.

Hundrum

13 rum dit vovven får följa

I Ådfjärden är det tillåtet ha med hund. Här finns 12 dubbel- och ett enkelrum med balkong eller terrass. Ådfjärden ligger lite för sig själv och byggnaden inrymmer även ett stort konferensrum (Notholmen) för möten i exklusiv avskildhet.

Allergirum

I Mysingens övre plan erbjuds totalt 10 allergivänliga hotellrum, alla med en härlig utsikt över Hårsfjärden.

Bråttom till stranden?

Skicka en bokningsförfrågan – svar inom en timme!

Almåsa Havshotell

Himmelska dagars hemvist

När skärgården är som bäst bjuder Havshotellet in till upplevelser.