
Konferens vid havet – offert inom en timme!
Lördag- eller söndagsbrunch vid havet
Platsen för dig som vill avnjuta en modern säsongsanpassad brunch med många vegetariska alternativ.
Välkommen att njuta av en modern brunch med massor av godsaker.
Vi älskar att laga mat från grunden från goda och hållbara råvaror – givetvis efter säsongens smaker. Att använda lokalproducerat är en självklart men vi vill även lyfta fram mathantverk från hela vårt avlånga land. Ett exempel är mozzarella från Frägsta Mejeri i Hälsingland – belönade med Eldrimners guldmedaljer två år i rad. Vårt nya dryckeskoncept bryggs i södra Stockholm tillsammans med Kvarterets Kombucha. Mycket av vårt knäcke bakas av vår hotelldirektör Britt-Marie som drivit Bäcke-Knäcke. Mat från havet smakar bäst vid havet, därför samarbetar vi med proffsen på Nynäs Rökeri i Nynäshamn. Kort och gott är vi ett gäng matnördar som gillar att utmana oss själva och dina smaklökar.
Ett axplock av det vi serverar
Med reservation för ändringar
Fisk
Rökta räkor
Nyrökt lax
Minibakpotatis med rom
Minitacos
Varmt
Korvsliders i variation
Hemgjorda falafel
Vegetarisk soppa
Äggröra deluxe
Kallt
Koreansk ssäm (biff i hjärtsallad)
Två sorters charkuterier
Tre olika ostar med en marmelad
2 x hembakt bröd (ljust och mörkt)
Härbakat BäckeKnäcke
Smör
Sallad
Grönsallad
Marinerade oliver
Caprese (svensk mozzarella + tomater + basilika)
Rostade rotsaker / sötpotatis med spenat och fransk dressing
Marinerade bönor och linser
Caesarsallad med allt utom kyckling
Dessert
Våfflor (grädde/sylt/lönnsirap)
Frukt
Smoothie
Fyllda croissanter
Brownie gluten/laktosfri