Konferens vid havet – offert inom en timme!

Söndagsbrunch vid havet

Platsen för dig som vill avnjuta en modern säsongsanpassad brunch med många vegetariska alternativ.

Välkommen att njuta av en modern brunch med massor av godsaker. Brunchen öppnar 17 januari igen.

Vi älskar att laga mat från grunden från goda och hållbara råvaror – givetvis efter säsongens smaker. Att använda lokalproducerat är en självklart men vi vill även lyfta fram mathantverk från hela vårt avlånga land. Ett exempel är mozzarella från Frägsta Mejeri i Hälsingland – belönade med Eldrimners guldmedaljer två år i rad. Vårt nya dryckeskoncept bryggs i södra Stockholm tillsammans med Kvarterets Kombucha. Mycket av vårt knäcke bakas av vår hotelldirektör Britt-Marie som drivit Bäcke-Knäcke. Mat från havet smakar bäst vid havet, därför samarbetar vi med proffsen på Nynäs Rökeri i Nynäshamn. Kort och gott är vi ett gäng matnördar som gillar att utmana oss själva och dina smaklökar.

Ett axplock av det vi serverar

Med reservation för ändringar

Fisk

Rökta räkor
Nyrökt lax
Minibakpotatis med rom
Minitacos

Varmt

Korvsliders i variation
Hemgjorda falafel
Vegetarisk soppa
Äggröra deluxe

Kallt

Koreansk ssäm (biff i hjärtsallad)
Två sorters charkuterier
Tre olika ostar med en marmelad
2 x hembakt bröd (ljust och mörkt)
Härbakat Bäcke-Knäcke
Smör

Sallad

Grönsallad
Marinerade oliver
Caprese (svensk mozzarella + tomater + basilika)
Rostade rotsaker / sötpotatis med spenat och fransk dressing
Marinerade bönor och linser
Caesarsallad med allt utom kyckling

Dessert

Våfflor (grädde/sylt/lönnsirap)
Frukt
Smoothie
Fyllda croissanter
Brownie gluten/laktosfri

Pris

Priser är inklusive moms

När: 11.30-14.30
Pris 325 kr/person

Brunchen öppnar åter 17 jan.

Barn under 12 år 150 kr/pers
Ring 08-50040480 eller

Norbert står och rör i grytan på Almåsa Havshotell