Vi älskar att laga mat från grunden från goda och hållbara råvaror – givetvis efter säsongens smaker. Att använda lokalproducerat är en självklart men vi vill även lyfta fram mathantverk från hela vårt avlånga land. Kort och gott är vi ett gäng matnördar som gillar att utmana oss själva och dina smaklökar.
Förrätter: 165:-. Varmrätter: 395:-. Desserter: 165:-. 3-rätters 695:-
Förrätter: 165:-. Varmrätter: 395:-. Desserter: 165:-. 3-rätters 695:- | NYHET: AVSMAKNINGSMENY →
Förrätt
Sotad fjällröding med syrad blomkålspure, forellrom, friseesallad, gräslöksemulsion, jordärtskockschips och dillpulver
Veg: Smörstekt brysselkål med syrad blomkålspure, tångkaviar, friseesallad, gräslöksemulsion, jordärtskockschips och dillpulver
Varmrätt
Oxfile med emulsion på svart vitlök och dragon, schallottenlök- och baconcrumble, färsk vitkål, rostad salviabuljong och pommes Anna
Veg: Pomme Anna med färsk vitkål, trattkantareller, creme på karljohan och emulsion på svart vitlök och dragon
Dessert
Fattiga riddare med äppelkompott, calvadoskaramell och kaffeglass
Förrätt
Taco på hemgjort tunnbröd, argentinsk rödräka, chilimajo, salsa på mango, koriander, mynta och tomat
Veg: Taco på hemgjort tunnbröd, friterad zucchini, chilimajo, salsa på mango, koriander, mynta och tomat
Varmrätt
Hjortytterfile med trattkantareller, creme på karljohan, potatiskaka med wrångebäcksost, björnbärschutney, syrade lingon, smörad viltbuljong
Veg: Hemgjord kantarellpasta med getostskum, bakade betor och rostade pinjenötter
Dessert
Vispad vit chokladpastej med blåbärsmaräng, passionsfruktscreme
Förrätt
Sotad fjällröding med syrad blomkålspure, forellrom, friseesallad, gräslöksemulsion, jordärtskockschips och dillpulver
Veg: Smörstekt brysselkål med syrad blomkålspure, tångkaviar, friseesallad, gräslöksemulsion, jordärtskockschips och dillpulver
Varmrätt
Hjortytterfile med trattkantareller, creme på karljohan, potatiskaka med wrångebäcksost, björnbärschutney, syrade lingon, smörad viltbuljong
Veg: Pomme Anna med färsk vitkål, trattkantareller, creme på karljohan och emulsion på svart vitlök och dragon
Dessert
Fattiga riddare med äppelkompott, calvadoskaramell och kaffeglass
Vill du veta från vilket land köttet kommer ifrån? Fråga oss gärna.
Måndag
Kräftskagen serveras med sikrom, picklad silver lök, smörstekt brioche och sensommarsallad
(Vegetarisk: Skagenröra på rökt tofu serveras med tångkaviar, picklad silverlök, smörstekt brioche och sensommarsallad)
Helstekt svensk ryggbiff serveras med dragonsmör, rostad rotselleripure, confiterade tomater samt färskostkrokett
(Saltbakad rotselleri serveras med dragonsmör, rostad rotselleripure, confiterade tomater rödvinskokta belugalinser, samt färskostkrokett)
Salt kolasandwich med lagerbladsglass och hjortronkompott
Tisdag
Tartar på svensk oxfilé serveras med nobiskräm, shoe string fries, picklade kantareller och riven pepparrot
(Vegetarisk, Tartar på rödbeta och avokado serveras med nobiskräm, shoe string fries, picklade kantareller och riven pepparrot)
Halstrad Fjällröding med musselvelote serveras med inlagd gurka, forellrom, grönt äpple och smörkokt potatis
(Vegetarisk: helgrillad spetskål med bränd grädde, inlagd gurka, svart tångkaviar, grönt äpple och smörkokt potatis)
Crème brulee serveras med kanderade pistagenötter och fläder/ lime sorbet
Onsdag
Torsdag
Kräftskagen serveras med sikrom, picklad silver lök, smörstekt brioche och sensommarsallad
(Vegetarisk: Skagenröra på rökt tofu serveras med tångkaviar, picklad silverlök, smörstekt brioche och sensommarsallad)
Helstekt svensk ryggbiff serveras med dragonsmör, rostad rotselleripure, confiterade tomater samt färskostkrokett
(Saltbakad rotselleri serveras med dragonsmör, rostad rotselleripure, confiterade tomater rödvinskokta belugalinser, samt färskostkrokett)
Salt kolasandwich med lagerbladsglass och hjortronkompott
Fredag
Tartar på svensk oxfilé serveras med nobiskräm, shoe string fries, picklade kantareller och riven pepparrot
(Vegetarisk, Vegan: Tartar på rödbeta och avokado serveras med nobiskräm, shoe string fries, picklade kantareller och riven pepparrot)
Halstrad Fjällröding med musselvelote serveras med inlagd gurka, forellrom, grönt äpple och smörkokt potatis
Crème brulee serveras med kanderade pistagenötter och fläder/ lime sorbet
Lördag
Rimmad och sotad kammussla med tomatconsommé, bakad purjolök friterat rispapper och dillemulsion
(Vegetarisk: Sotad kungsmussling med tomatconsommé, bakad purjolök, friterat rispapper och dillemulsion
Grillad iberico Pluma serveras med fondantpotatis, portvinssås, ört och vitlökssmör, samt tomat och löksallad
(Vegetarisk: Grillad kejsarhatt serveras med portvinssås, fondantpotatis, ört och vitlökssmör, samt tomat och löksallad)
Key lime pie serveras med chilimaräng (italiensk) och kanelmarinerade jordgubbar
Söndag
Ingen middag
Måndag
Kräftskagen serveras med sikrom, picklad silver lök, smörstekt brioche och sensommarsallad
(Vegetarisk: Skagenröra på rökt tofu serveras med tångkaviar, picklad silverlök, smörstekt brioche och sensommarsallad)
Helstekt svensk ryggbiff serveras med dragonsmör, rostad rotselleripure, confiterade tomater samt färskostkrokett
(Saltbakad rotselleri serveras med dragonsmör, rostad rotselleripure, confiterade tomater rödvinskokta belugalinser, samt färskostkrokett)
Salt kolasandwich med lagerbladsglass och hjortronkompott
Tisdag
Tartar på svensk oxfilé serveras med nobiskräm, shoe string fries, picklade kantareller och riven pepparrot
(Vegetarisk, Tartar på rödbeta och avokado serveras med nobiskräm, shoe string fries, picklade kantareller och riven pepparrot)
Halstrad Fjällröding med musselvelote serveras med inlagd gurka, forellrom, grönt äpple och smörkokt potatis
(Vegetarisk: helgrillad spetskål med bränd grädde, inlagd gurka, svart tångkaviar, grönt äpple och smörkokt potatis)
Crème brulee serveras med kanderade pistagenötter och fläder/ lime sorbet
Onsdag
Torsdag
Kräftskagen serveras med sikrom, picklad silver lök, smörstekt brioche och sensommarsallad
(Vegetarisk: Skagenröra på rökt tofu serveras med tångkaviar, picklad silverlök, smörstekt brioche och sensommarsallad)
Helstekt svensk ryggbiff serveras med dragonsmör, rostad rotselleripure, confiterade tomater samt färskostkrokett
(Saltbakad rotselleri serveras med dragonsmör, rostad rotselleripure, confiterade tomater rödvinskokta belugalinser, samt färskostkrokett)
Salt kolasandwich med lagerbladsglass och hjortronkompott
Fredag
Tartar på svensk oxfilé serveras med nobiskräm, shoe string fries, picklade kantareller och riven pepparrot
(Vegetarisk, Vegan: Tartar på rödbeta och avokado serveras med nobiskräm, shoe string fries, picklade kantareller och riven pepparrot)
Halstrad Fjällröding med musselvelote serveras med inlagd gurka, forellrom, grönt äpple och smörkokt potatis
Crème brulee serveras med kanderade pistagenötter och fläder/ lime sorbet
Lördag
Rimmad och sotad kammussla med tomatconsommé, bakad purjolök friterat rispapper och dillemulsion
(Vegetarisk: Sotad kungsmussling med tomatconsommé, bakad purjolök, friterat rispapper och dillemulsion
Grillad iberico Pluma serveras med fondantpotatis, portvinssås, ört och vitlökssmör, samt tomat och löksallad
(Vegetarisk: Grillad kejsarhatt serveras med portvinssås, fondantpotatis, ört och vitlökssmör, samt tomat och löksallad)
Key lime pie serveras med chilimaräng (italiensk) och kanelmarinerade jordgubbar
Söndag
Ingen middag
Här virvlar storstadsmyllret ut i lätt havsbris. Hit är det lätt att komma och att bara vara och låta sig omfamnas av skärgårdslandskapet. Lyssna på vinden som vajar i vassen och vågorna som slår mot stranden. Känna doften av nybakat bröd, färska örter och vinets bouquet. Promenera runt krumma stigar, höra bryggan knarra under fötterna och doppa tåspetsarna i vattnet.