Till startsidan

boende

Grillbuffé med övernattning

Njut vår grillbuffé på vår nya havsterrass eller i våra matsalar

Nu är grillkvällarna här med varma och mysiga sommarkvällar vid havskanten. Sitt kvar och låt solen gå ned i horisonten innan det är dags för det obligatoriska kvällsdoppet. 

Här virvlar storstadsbullret ut i lätt havsbris.

Här virvlar storstadsmyllret ut i lätt havsbris. I en skön mix av sol, salt, sött, pool- och havsvatten. Hit är det lätt att komma och att bara vara, att låta sig omfamnas av skärgårdslandskapet. Alla våra hotellrum är renoverade (2018-2020) och är inte bara inredda för ögat utan också med en funktion som är tillgänglig för alla. Samtliga rum har TV*, fri wifi, hårfön, dusch, wc samt kaffe eller te. Totalt finns 62 dubbelrum på hotellet och 124 sköna bäddar. Vi har även hotellrum för de som vill ta med sina hundar. *I vår senast nyrenoverade hotellbyggnad där havet kommer som närmast har vi valt att inreda med radio.

Lägg till något...

Psst, du vet väl om att vi har ett Strandhus med både bastu, jacuzzi samt en mysig havsbastu. Boka en timme eller två precis vid havskanten. Tillägg läggs enkelt till när du bokar online. Ha det så mysigt!

EN | ES | DE