Till startsidan

boende

Logi & frukost

Välkommen till att boka rum och frukost vid havskanten

Letar du ett skönt boende och en fantastisk frukost? Ja, då har du hittat rätt. Här finns både och! Här på Almåsa finns lugnet, vattnet och mysigt boende. Vakna upp utvilad och kom till frukost med hembakat bröd och en magisk äggröra.

Här virvlar storstadsbullret ut i lätt havsbris.

Här virvlar storstadsmyllret ut i lätt havsbris. I en skön mix av sol, salt, sött, pool- och havsvatten. Hit är det lätt att komma och att bara vara, att låta sig omfamnas av skärgårdslandskapet. Alla våra hotellrum är renoverade (2018-2020) och är inte bara inredda för ögat utan också med en funktion som är tillgänglig för alla. Samtliga rum har TV*, fri wifi, hårfön, dusch, wc samt kaffe eller te. Totalt finns 62 dubbelrum på hotellet och 124 sköna bäddar. Vi har även hotellrum för de som vill ta med sina hundar. *I vår senast nyrenoverade hotellbyggnad där havet kommer som närmast har vi valt att inreda med radio.

Boka lite extra mys...

Psst, du vet väl om att vi har ett Strandhus med både bastu, jacuzzi samt en mysig havsbastu. Boka en timme eller två precis vid havskanten. Tillägg läggs enkelt till när du bokar online. Ha det så mysigt!

EN | ES | DE