gästspel 13 april
Välkommen till en riktigt härlig kväll tillsammans med vår stjärnkock Norbert Lang och vårens primör nummer ett – den vita sparrisen. Avnjut en femrätters middag med vinpaket inklusive fördrink och en amuse samtidigt som Norbert kåserar om sparris.
– Från kl. 14.00 erbjuder vi en rolig tipspromenad om bland annat sparris – vi korar vinnaren under middagen.
– För de som vill så har vi bastuflotte + strandhuset igång med badtunnor och bastu från kl. 14.00, där man kan beställa med sig dryck från baren i huvudbyggnaden och ta med sig ner till strandhuset.
– Fördrink serveras kl 18:00 och middagen kl 18:30
– Sparrisskalartävling
Amis
Sparrisknopp i kallrökt lax med creme på lingon vodka och pepparrot
Vin: Joseph Colet, Gran Cuvée Extra Brut, Peñedes, Spanien
Förrätt:
Senapsfröpicklad sparris med kalvtartar och fiskrom, mild grönpeppar och senapssås, späda blad samt sparrisoljevinaigrette
Vin: Domaine Albert Mann, Senteurs des Vignes -22, Alsace, Frankrike
Andra förrätt:
Sparrisvelouté med anisdoftande skaldjursragu
Vin: ColleMassari, Irisse Montecucco Vermentino -20, Toscana, Italien
Varmrätt:
Knackisch kokt sparris, ramslökshollandaise och vitlöksdoftande vårlamm
Vin: Kumeu River Winery, Rays Road Pinot Noir, Auckland, Nya Zeeland
Ost:
Sparrischutney med mynta och chili, krämig getost och fröknäcke
Vin: Weingut C.H. Berres, Riesling Ürziger Würzgarten Kabinett -08, Mosel Tyskland
Dessert:
Sparrisglass med vanilj och limonchello, rabarber och jordgubbskompott samt karamelliserad mandel
Vin: Helmut Lang, Beerenauslese Pinot Noir -n.v, Burgenland, Österrike
Vi ser fram emot att få ta emot er för en oförglömlig vistelse!
Varmt välkommen till havskanten!
Psst, du vet väl om att vi har ett Strandhus med både bastu, jacuzzi samt en mysig havsbastu. Boka en timme eller två precis vid havskanten. Tillägg läggs enkelt till när du bokar online. Ha det så mysigt!