gästspel
Favorit i repris – välkommen att njuta det svarta guldet, skogens diamant tillsammans med Norbert Lang – vår tryffelexpert och kändiskock.
Möjligtvis gästas vi även av Ulla Berglund från Risungs Gård på Gotland, en riktig tryffelexpert. Daniel Scheelke från Jakobsson & Söderström skvätter viner och alla svarar mer än gärna på dina frågor.
Tryffelsurprise med portvinssås
Domaine Albert Mann, Crémant d’Alsace Extra Brut -20, Alsace, Frankrike
Tryfferad carpaccio på kalv, krispig kalvbräss, späda blad, tryffel vinägrett, krutong och majonnäs
Il Chiosso, Ghemme -19, Piemonte, Italien
Tryfferad blomkålspure med kallrökt regnbågsrom
Kurt Angerer, Grüner Veltliner Spies -21, Kamptal, Österrike
Tryfferad krämig ostronrisoni med palsternacka och purjolök samt havets fångst
Tenuta Delle Ripalte, Bianco Mediterraneo -19, Elba, Italien
Tryfferad honung och pollen från våra egna bikupor med vitmögelostportvinsplommon, höstäpple samt husets fröknäcke
Jean-Luc Pasquet, La Belle Inconnue n.v, Charantes, Frankrike
Tryfferad parfait med rostad vit choklad, varma körsbär samt mandelkrokant
Michael Opitz, Merlot Beerenauslese -23, Burgenland, Österrike
Psst, du vet väl om att vi har ett Strandhus med både bastu, jacuzzi samt en mysig havsbastu. Boka en timme eller två precis vid havskanten. Tillägg läggs enkelt till när du bokar online. Ha det så mysigt!