Till startsidan

gästspel

Tryffelbonanza med Norbert Lang 16/11

16 nov är det dags för en ny tryfflebonanza tillsammans med vår tryffelexpert Norbert Lang

Favorit i repris – välkommen att njuta det svarta guldet, skogens diamant tillsammans med Norbert Lang – vår tryffelexpert och kändiskock.
Möjligtvis gästas vi även av Ulla Berglund från Risungs Gård på Gotland, en riktig tryffelexpert. Daniel Scheelke från Jakobsson & Söderström skvätter viner och alla svarar mer än gärna på dina frågor.

Meny och vinpaket

Amuse bouche

Tryffelsurprise med portvinssås

Domaine Albert Mann, Crémant d’Alsace Extra Brut -20, Alsace, Frankrike

Frivolitet

Tryfferad carpaccio på kalv, krispig kalvbräss, späda blad, tryffel vinägrett, krutong och majonnäs

Il Chiosso, Ghemme -19, Piemonte, Italien 

Tryfferad blomkålspure med kallrökt regnbågsrom

Kurt Angerer, Grüner Veltliner Spies -21, Kamptal, Österrike

Tryfferad krämig ostronrisoni med palsternacka och purjolök samt havets fångst

Tenuta Delle Ripalte, Bianco Mediterraneo -19, Elba, Italien

Tryfferad honung och pollen från våra egna bikupor med vitmögelostportvinsplommon, höstäpple samt husets fröknäcke

Jean-Luc Pasquet, La Belle Inconnue n.v, Charantes, Frankrike

Tryfferad parfait med rostad vit choklad, varma körsbär samt mandelkrokant

Michael Opitz, Merlot Beerenauslese -23, Burgenland, Österrike

Daniel och Norbert

Boka till lite extra...

Psst, du vet väl om att vi har ett Strandhus med både bastu, jacuzzi samt en mysig havsbastu. Boka en timme eller två precis vid havskanten. Tillägg läggs enkelt till när du bokar online. Ha det så mysigt!

EN | ES | DE