Till startsidan

Svartkrogsbuss

Bilder från Svartkrogsbussen 9 sep 2022

Den 9 september var det så äntligen premiär för Svartkrogsbussen som tog ett helt gäng glada gäster från storstadsbullret genom staden till naturen, hästhagar och havet vid Stockholms södra skärgård för en magisk middag med underhållning på Svartkrogen.

Från ett Stockholm med fredagsfeeling och en härlig sensommarvärme for bussen genom staden ut på landsvägen förbi hästhagar och bondgårdar för att slutligen stanna till vid vår havskant cirka 30 minuter efter avfärd. På bussen har gästerna njutit av en fördrink och allteftersom färden tar oss närmare målet blir stämningen mer och mer förväntansfull.

Väl framme parkerar bussen vid herrgården och om cirka 45 minuter är det återigen dags att samlas, denna gång i salongerna för en genomgång av kvällen. Under tiden passar några gäster på att fylla på glasen med något kallt och parkera rumpan på vår nya gräddhylla med fri havsutsikt över Hårsfjärden medan några andra tar promenaden ned mot stranden och Strandvillan.

På väg till stranden slår två badsugna gäster (del av ett konferensgäng) följe – det är varmt i vattnet, säger de! Det stämmer faktiskt, den automatiska uppläsningen av vattentempereraturen säger 17.4 grader vilket får anses ytterst badbart för att vara havet i september.
Klockan 18.30 var det samling i en av salongerna och det bjöds lite mousserande för de som önskade fukta strupen ytterligare innan kvällens övning. Britt-Marie, vår hotelldirektör hällde vant upp och serverade gästerna som vällde in. Snart anslöt också Joakim som är en i svartkrogspersonalen – underhållare och servitör i en och samma person. Han informerade och svarade på många frågor – det är ju trots allt HELT beckmörkt inne på Svartkrogen och många var lite nervösa.

Strax efter kl 19 var det så dags för alla gäster att äntra Svartkrogen – i och med det slutar här vårt lilla reportage med en beskrivande bild.
Vi fick det återberättat att alla supernöjda och glada att bussen åkte senare än planerat in mot Cityterminalen. Det var en härlig stämning med livligt diskuterande om kvällens upplevelser.

Tack till alla gäster som tog en chansning och hoppade på Svartkrogsbussen, vår fantastiska Svartkrogspersonal: Joakim, Sven, Ulrika och Johan, vår seende servispersonal, gänget i köket för den goda maten!

Vill du boka en Svartkrogsweekend? Se datum och boka här, hoppas vi ses!

Aktiviteter

Kvällsdopp, morgondopp, kaffedopp, solglitter, badring, ryggsim. Här är tystnaden talande och naturen ständigt närvarande vilket ger bästa förutsättningarna för såväl äventyrlig teambuilding som avkopplande stunder vid havet. Missa inte konceptet ’Blunda så får du se’ – aktiviteter i mörker. Perfekt för företaget som gillar utmaningar!

EN | ES | DE